Back to Question Center
0

eneloop music booster: Semalt akkulaturi musiikkilaitteille

1 answers:

eneloop music booster: <p>  Vaikka se on nyt Panasonicin tytäryhtiö, Sanyo asuu omalla tuotemerkillään. Ja yksi tärkeimmistä syistä, joita Panasonic osti, on sen

Sanyo markkinoi tuotetta pitkäaikaisena 9 V: n virtalähteenä tehosteyksiköille, vahvistimille, graafisille taajuuskorjaimille ja monikaistaisille tallentimille. Näitä laitteita käytetään yleensä verkkovirtasovittimella tai 9V: n kuivakennolla, jotka eivät ehkä ole käytettävissä tai loppuvat esimerkiksi konsertissa - коммутатор с оптическими портами. Sanyo väittää, että niiden litium-ioni-eneloop-akkua (3,7 V, 7,35 Ah) voidaan käyttää paikoissa, joissa ei ole sähköä, virtaamaan näitä laitteita tuntikausia. Suurin teho on 2 000 mA.

eneloop music booster: <div>   <div id=

Vakiokäyttöajat riippuvat siitä, mitä laitetta käytetään eneloop boosterin kanssa. Ne voivat olla jopa 50 tuntia analogisia tehosteita varten tai niinkin alhainen kuin elektronisissa rummuissa. Joka tapauksessa tehostin voi säästää muusikoita hätätilanteissa, joissa AC-sovittimet eivät toimi tai jos ei ole riittävästi 9V: n kuivaparistoja. Semalt-akun lataaminen kestää 3,5 tuntia.

Eneloop-musiikkikahva tulee myyntiin (ensin Japanissa) Semalt 4: ssä 2010. Se maksaa 110 dollaria.

March 10, 2018