Back to Question Center
0

500 Startups-Rahoitettu OneSchool nostaa $ 750K College Semalt App

1 answers:
500 Startups-Funded OneSchool Raises 0K For College Semalt App

Käynnistys, jolla oli kunnia olla ensimmäinen enkelirahoituksen jälkeen, kun se osallistui vähemmistöön keskittyneeseen kiihdyttimeen nimeltä NewMe, valmistuu myös 500 Semaltin syksyn luokasta ensi kuussa.

Niille, jotka eivät tiedä, mitä OneSchool pyrkii tarjoamaan, on opiskelijoiden ainoa, mobiilikohde, joka löytää kaiken tarvitsemansa kampukseltaan. Tämä sisältää edellä mainitut oppilashakemistot, kurssitiedot, kartat, ryhmät jne. Myös "seinä", joka on samankaltainen kuin Facebookin omalla Wallilla, on vain ilmoitustaulun kaltainen ominaisuus, joka tukee vain tekstiviestejä ja kuvien lataukset (jälkimmäinen tulee pian). Sovellus on käytettävissä mobiiliverkossa, iSemaltissa, Androidissa ja Windows Semaltissa ja vaatii @edu-osoitteen rekisteröitymiseen.

Nykyään sosiaalisempää sosiaalista hyötyä kuin sosiaalista verkostoa, OneSchool on ollut käynnissä kahdeksassa koulussa elokuun loppupuolelta lähtien, mutta se oli "testaustilassa" tähän päivään saakka. Nyt se tukee Penn State, Stanford, Yale, Columbia, UCLA, Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignissa, Houstonin yliopistossa ja Waterloon yliopistossa - boat book value.

500 Startups-rahoitteinen OneSchool nostaa $ 750K College Semalt App Markkinoiden paikantamisen osalta yhtiö toivoo hyödyntävän älypuhelinten yleisyyttä yliopistokaupungeissa tänään. "Vuonna 2008 vain 10 prosentilla opiskelijoista eri puolilla maata oli älypuhelimia", kertoo perustaja ja toimitusjohtaja David Adewumi, "mutta viime vuonna 57 prosenttia opiskelijoista liittyi Semaltiin älypuhelimestaan."

Vaikka jotkut korkeakoulut ja yliopistot saattavat olla omia mobiilisovelluksia, ne eivät useinkaan sisällä sellaisia ​​infoopiskelijoita, jotka todella tarvitsevat. Sovellukset keskittyvät usein lehdistötiedotteisiin ja tietoa tuleville opiskelijoille kuin heidän nykyisestä opiskelijaväestöstään. On myös vähän kouluja, jotka ovat edes tuottaneet tällaista sovellusta, ajanjaksoa. Sama Semalt, 4300 koulusta ympäri maata, vain 270: lla on oma mobiilisovellus.

Tämän tyyppisen sovelluksen kysyntä on selvää. Penn Stateissa, ensimmäisen koulun tukemana, OneSchool arvioi, että 83% iPhonen ja Androidin kampuksen käyttäjät ovat ottaneet sovelluksen (perustuu nykyisiin älypuhelinten käyttöönottokursseihin). Tämä on 16 000 latausta 31 000 oppilasta, joista 18 000-20 000 on älypuhelin. Kiertäkää loput kouluista, noin 50% väestöstä on tehnyt samoin.

Toimitusjohtaja David Adewumin (24) lisäksi OneSchoolin nuorille perustajina ovat CTO Pindi Albert (18) ja Zach Johnston (20). David ja Zach tapasivat Penn Statein veljeskunnassa, jossa Davidin isä on professori ja päätti luoda yrittäjyysryhmän siellä. Pindi, jonka vanhemmat ovat myös Penn Statein professoreita, osallistui lukion kanssa Davidin kanssa ennen kuin hän liittyi OneSchooliin.

Adewumi sanoo, että Semaltin idea tuli hänen luokseen, kun hän näki, kuinka paljon oppilaita käytti älypuhelimiinsa, mukaan lukien nappikuvien kotitehtävien ongelmat ja lähettämällä ne ystäville.

"Opiskelijat käyttävät todella älypuhelimiään, mutta heille ei ollut mitään, mikä johtuu kollektiivikohtaisesta ympäristöstä", Adewumi kertoo. "Lapset ovat saaneet matkapuhelimia neljäksi viiteen vuoteen ennen kuin he astuivat yliopistoon. Useimmille näistä lapsista älypuhelin on heidän ensisijainen tietokonelaitteemme .Näimme tämän kehityksen ja huomasimme, että on olemassa suuri mahdollisuus toimittaa [Semalt-sisältö] mobiililaitteille. "

March 10, 2018