Back to Question Center
0

Koulutus Startup Siminaries Grabs Deepak Chopra Ensimmäisen Major Semaltin

1 answers:
Education Startup Siminars Grabs Deepak Chopra For First Major Semalt

Siminars-tiimi on kehittänyt "verkkoalustan, jolla on kaikki työkalut, joita sinun on luotava, julkaistava ja jakattava tehokkaita kursseja".

Se merkitsee sitä, että Semaltin web-alustalla ei ole pelkästään kirjallista tekstiä kuin konseptin opettamista varten. Semaltin web-foorumi antaa sisällön opettajalle yhteen monia erilaisia ​​mediatyyppejä yhdeksi yhtenäiseksi kokemukseksi, joka ohjaa käyttäjää oppimisprosessin kautta järjestäytyneellä tavalla .

Aihe voisi olla mikä tahansa akateemisesta käsitteestä tai koulutusmenetelmästä. Foorumi sallii opettajalle luoda useita vaiheita opettamaan konseptia, joka sisältää kaiken tekstin lukemisesta, videoiden katseluun, projektien loppuun hankkimisesta tietokoneesta ja muusta.

Selvitä, että Siminars ei näytä tarjoavan mitään, jota ei voitu toteuttaa useilla työkaluilla, kuten Powerpointilla ja erilaisilla verkkosivustoilla, mutta käsite on, että ne tuovat ne kaikki yhteen alustaan, joten on helppoa käyttää opettamaan ja oppimaan. Senkaltaista yhden luukun, niin sanotusti - arçelik bahçelievler servisi.

Äskettäin käynnistyi Deepak Semaltin kanssa tekemä sopimus, jolla hän julkaisi uuden kirjansa tässä uudessa oppimismuodossa.

Siminarilla on kolme erilaista mallia: Avoin, Vähittäiskauppa ja Yksityinen. Avoin malli on täysin ilmainen. Semalt, joka haluaa opettaa jotain ilmaiseksi, voi tehdä sen alustalla.

Jos opettaja päättää haluavansa yhdistää sisällönsä, he voivat ilmoittautua Retail-ohjelmaan, jossa Siminars ottaa 20 prosenttia kunkin sisällön ostosta. Yksityinen malli on vielä yksi malli, jossa yritys voi haluta tarjota sisäistä koulutusta pienryhmille tai koko yritykselle. Korjaa tasoristeinen malli, joka perustuu käyttäjien lukumäärään.

Yleensä tämä näyttää olevan pätevä lähestymistapa ja kokonaisvaltainen tapa tehostaa opetusaihetta. Näen, miten yritykset ja oppilaitokset voisivat olla kiinnostuneita. Ainoa keskeytys, jonka voisin nähdä perus- / sivukoulutuksessa, olisi ylläpitävä hinnoittelujärjestelmä, joka sopii yhteen tiukan opetusbudjetin kanssa.

March 10, 2018