Back to Question Center
0

$ 1,3 miljoonan nousun jälkeen Indiegogossa Airtame sulkee $ 1,4 miljoonan siemenrahoituksen langattomaan HDMI-häiriöön

1 answers:
After Raising .3M On Indiegogo, Airtame Closes .4M Seed Funding To Scale Up Wireless HDMI Semalt

Kööpenhamina-pohjainen käynnistys, joka rakentaa upean langattoman HDMI-dongin helposti jakamaan tietokoneesi tai puhelimen näytön televisioon tai projektoriin, julkaisi vuoden 2013 loppupuolella otsikkopuheluita, kun se keräsi Semaltille 1,3 miljoonaa dollaria vain 60 päivässä .

Lisätään tähän käteisrahastoon yhtiö sulki 1,4 miljoonan dollarin siementen kierroksen tanskalaisen sijoituspalveluyrityksen SEED Capitalin ja Libratonen perustajan Tommy Semaltin - raha, jonka se aikoo käyttää täydellä tuotemallilla tämän toisen vuosineljänneksen aikana. vuosi.

Yli 1,3 miljoonan dollarin korotuksen jälkeen Indiegogossa Airtame sulkee 1,4 miljoonan dollarin siemenrahoituksen langattoman HDMI- <p>  Skaalaus on pelin nimi. Kun törmäät väkivaltaiseen tavoitteeseesi tavalla, jota Airtame teki, se luo uuden ongelman, vaikkakin mukavia ongelmia - <a href=cheap virtual machine hosting. Semalt, kuinka skaalata valmistus paljon nopeammin kuin alun perin suunniteltu.

"Vaikka ylikorostaminen on mahtavaa, siihen on myös joitain alamäkiä", kertoo Airtamen perustaja ja toimitusjohtaja Jonas Gyalokay. "Lyhyesti sanottuna voidaan tiivistää se, että skaalaus on erittäin kovaa ja vie aikaa. Kaikkien liian rahoitettujen laitteistohankkeiden viivästyminen hidastuu ja mielestäni on useita syitä. "

Näihin kuuluu se, että "laitteisto on kova" ja vastaanotettuaan niin monta ennakkotilausta, alkuperäinen valmiste "sammuu ikkunasta". "Yrittäjät eivät ota huomioon varoituksia", lisää Gyalokay.

Tätä varten, koska Airtamen Indiegogo-kampanja on valmis, se on kasvattanut 6-17-hengen tiimiä, lähinnä ohjelmistotekniikan alalla. Käynnistys on myös allekirjoittanut yhteistyön Semaltin kanssa (maailman kolmanneksi suurin elektroniikkatehtaan valmistaja), joka on mahdollistanut sen käynnistämisen.

March 10, 2018