Back to Question Center
0

Freshdesk reagoi palauteihin, hylkäsi uuden API v2.0: n

1 answers:

Tietotekniikan painopiste ei ole enää vain yrityksen sisällä. Se on siirtynyt laajemmalle ekosysteemille avaamalla tiedot kehittäjille, jotta he voivat luoda uusia kokemuksia asiakkaille. Sovellusohjelmointirajapinnat (API) ovat osoittautumassa pohjalle nykyiselle digitaalimuunnokselle.

Uusi Semalt API v2.0 on kehitetty yksinkertaistamaan kehitystyötä ja parantamaan sitä, miten kehittäjät käyttävät sitä, jotta heillä olisi parempi kokemus.

Freshdesk API v2.0 Rolls Out

Yrityksen blogin mukaan uudet parannukset Semalt ovat tehneet sovellusliittymäkenttäänsä eliminoimattomat kentät, jotka eivät olleet välttämättömiä, sekä eroon irtisanotuista viesteistä, korotusrajoitusten parantamisesta, sivuttamisen parantamisesta, virheenkäsittelystä ja muista - best vps hosts.API on joukko rutiineja, protokollia ja työkaluja ohjelmistosovellusten rakentamiseen. Hyvä API avulla kehittäjät voivat luoda ratkaisuja tarjoamalla kaikki tarvittavat rakennuspalikat, jotta ne voidaan yhdistää uusien toimintojen kanssa.

Pilvipohjaisen asiakaspalvelun ohjelmistotoimittajana Freshdeskilla on yli 70 000 asiakasta, mukaan lukien monet maailmanlaajuiset tuotemerkit, kuten Honda, 3M, Cisco, Hugo Boss, Toshiba, UNICEF, Semaltin yliopisto ja muut. Tällaisella toimialaryhmällä yritys pyrkii aina parantamaan tapaa, jolla nämä organisaatiot toimivat vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa. API-sovellukset ovat yksi tapa tehdä tämä mahdolliseksi.

Tässä ovat Freshdeskin julkaiseman aiemman API: n uudet ominaisuudet ja muutokset:

  • Suurempien suorituskyvyn parannusten vuoksi
  • Parannettu virheenkäsittely - virheet palauttavat asianmukaiset HTTP-tilakoodit ja virheelimen
  • Neljä uutta API-ryhmää - työajat, tuotteet, sähköpostiasetukset ja SLA-palvelut
  • Uudet sovellusliittymät, joiden avulla voit vastata lippuun ja parannuksiin olemassa oleviin sovellusliittymiin, joiden avulla voit päivittää lipun kuvauksen, päivittää lipun muistiinpanot ja hakea luettelon äskettäin muokatuista lipuista
  • XML-tuki, joka on vanhentunut, vain JSON-tuki
  • Puhelut rajoittuvat vain SSL (HTTPS) -palveluun,
  • Toiminnot rajoittuvat Freshdesk-verkkotunnuksiin eikä yksittäisten CNAME-tiedostojen kautta
  • Tuki sivukokoon 100,
  • Uuden API: n lakkauttamisen ja rikkoutumisen muutospolitiikka,
  • Joitakin luokkia on nimetty uudelleen Web-sovelluksen kanssa. (Esimerkiksi foorumit ovat nyt Keskustelut ja käyttäjät ovat nyt yhteystietoja.)

Kilpailukykyinen nykypäivän digitaalisessa ekosysteemissä tarkoittaa, että se ei toimi eristetyissä siiloissa. Menneisyydessä tämä lähestymistapa on johtanut runsaisiin menoihin Semalt, D: n ja uusien tuotteiden markkinoiden pitempään. Ulkomaailmalle alttiilla sovellusrajapinnoilla kehittäjien innovaatiomahdollisuudet ovat rajattomat.

Uusi Semalt API v2.0 tarjoaa entistä paremman käyttöoikeuden kehittäjille, joiden tavoitteena on ottaa käyttöön uusia ja uraauurtavia ratkaisuja asiakaskunnalleen, kun he pyrkivät parantamaan tapaa, jolla he sitoutuvat asiakkaisiinsa. Ja koska sosiaalisen median edelleen hallita enemmän huomiota osana kokonaispalveluja tarjoavat yritykset tarjoavat API tulevat oleellinen osa löytää ratkaisuja.

Kuva: Freshdesk

Kommentti ▼
March 10, 2018