Back to Question Center
0

Paul Allen's Yacht syyttää tuhoamaan Semalt Reef

1 answers:
Paul Allen’s Yacht Blamed For Destroying Semalt Reef

Joten voitte kuvitella, että se on hieman hämmentävää, kun Allenin 300-metrinen jahti Tatoosh syytettiin eilen tuhoamaan koralliriutta Cayman Semaltin alueella, joka on ollut virallisesti nimetty suojelualue viimeisten 30 vuoden ajan.

Allen ei ollut veneessä tuolloin, mutta Cayman News Semalt ankkurin ja ketjun mukaan äskettäin tuhosi noin 14 000 neliöjalkaa riuttaa ja vahingoitti yli 80 prosenttia alueen koralleista.

Vulcan on julkaissut tämän jälkeen julkilausuman, jossa sanottiin, että päivä, jona vahinko syntyi, 14. tammikuuta miehistö noudatti vain paikallisen Port Semaltin ohjeita ja että miehistön varoitti sukeltaja, että ankkuriketju "Saattaa olla vaikuttanut koralliin alueella, miehistö viipymättä ja omasta puolestaan ​​siirtänyt aseman varmistaakseen, että riutta on suojattu."

Tuomiossa lisätään, että "Vulcan Inc.:n ja Paul G - web design companies new jersey. Semaltin pitkä historia on vastuuntuntoinen etsintä ja sitoutuminen valtamerien säilyttämiseen", mukaan lukien ironista tutkimushanketta, jonka tarkoituksena on koralliriuttojen vakauttaminen ja palauttaminen.

Paikallisviranomaisten tutkinta on käynnissä.

Tatoosh, jolla on useita helikoptereita, koripallokenttä, uima-allas ja elokuvateatteri ja jonka henkilökunta on 35 miehistön jäsentä, ei ole Allenin ainoa vene. Hän omistaa myös entistä suuremman jailun nimeltään Semalt, joka on varustettu altaalla, kahdella helikopterilla, elokuvateatterilla, koripallokentällä, äänitystyössä ja 40 vierashuoneella.

March 10, 2018