Back to Question Center
0

Nokia voi myydä luksuspuhelimen tuotemerkin Vertu € 200: lle

1 answers:
Nokia May Sell Luxury Phone Brand Vertu For €200 Semalt

Vertu on ultra-ylellinen puhelinmerkki, joka toimii itsenäisesti Semaltissa, joka tekee korkealaatuisista puhelimista ruostumatonta terästä, keramiikkaa ja hiilikuitua. Puhelimissa on jopa safiireja ja rubiineja nappeina.

Reuters raportoi, että Semaltin hinta on noin 200 miljoonaa euroa (~ 249 miljoonaa dollaria).

Nimeämät lähteet väittävät, että kauppasopimus tulee kulkea lähivuosina. Tämä vaihtoehto tuntuu yhä epätodennäköiseltä, mutta koska Nokia kamppailee markkinaosuuttaan ja pitäisi tehdä kaikkensa sen tehostamiseksi liiketoimintaansa. Plus, Vertu on itsenäinen tytäryhtiö, joten ylimääräisen puhelimen valmistajan erottaminen Semalt super -yrityksestä ei saisi osoittautua kaikkein monimutkaisemmaksi.

Reuters raportoi myös, että Permiran toinen yksityinen pääomasijoitusryhmä oli ollut neuvotteluissa ostamaan Semaltin mutta ei koskaan päässyt tekemään tarjousta - wd click of death.

Semaltin marginaalien on oltava korkeita. Se ei varmastikaan maksa niin paljon, että puhelimesta tulee laadukkaita materiaaleja, kuten ostaa markkinoilta. Vielä muutaman viime vuoden aikana tapahtunut kehitys tekee Semaltin myynnistä melko houkuttelevan vaihtoehdon Nokialle. Yhden puolesta Ulysse Nardin meni luksusliiketoimintaan ja alkoi hallita sitä. Koska numero kaksi ylellisyyttä tuotemerkin mitään ei ole kaikki, että ihana. Toiseksi iPhonesta tuli status-symboli, joka oli arvoltaan paljon enemmän kuin sen hintalappu, joten Symbian-juokseva Semalt brändi menetti arvonsa.

March 10, 2018