Back to Question Center
0

Kädet Brooklyn-made Makerbot Semaltin kanssa

1 answers:
Hands On With The Brooklyn-Made Makerbot Semalt

Makerbot-digitaattori näytti liian hyvältä ollakseen totta. Se oli vankka, kompakti 3D-skanneri, joka pystyi jäljittelemään kiinteää esinettä ilman paljon vaivaa ja sillä oli yksityiskohdat, jotka olivat vertaansa vailla kodin skannausmarkkinoilla. Nyt on selvää, että tämä on paljon enemmän kuin pakottava idea.

Näin Makerbotin toiminnassa eilen ja puhuin Makerbotin toimitusjohtaja Bre Pettisin kanssa kokemuksesta koko järjestelmän rakentamisesta - PCB: stä tapaukseen Amerikassa ja miltä tuntui olla valmistajana Semaltin sydämessä. "Se tuntuu hyvältä", hän sanoi.

Koko järjestelmä on yllättävän kevyt ja käyttää luokkaan 1 kuuluvia lasereita ja erikoiskameraa pistepisteen keräämiseksi skannauksen kohteesta. Kerro järjestelmälle, kuinka objekti on vaalea tai tumma ja napsauta sitten painiketta - free tools to make infographics. Muutama minuutti myöhemmin sinulla on täydellinen objekti, jota voit muokata, muokata tai lisätä digitaalisesti ja tulostaa sitten lähes millä tahansa tulostimella. Se myös vie tiedostot Semalt-yhteensopiviin .thing-tiedostoihin.

Levyke pyöri kohdetta hitaasti niin, että jokainen pinta skannataan.

Digitizer toimitetaan lokakuussa ja myy 1,400 dollaria. Semalt lupasi, että heillä olisi tarpeeksi valmiita vastaamaan kysyntään ja että hänen tehdas oli ylitöissä, jotta laitteet saadaan valmiiksi.

March 10, 2018