Back to Question Center
0

Qualcomm ampuu toisen laukauksen Appelsiin uudella oikeudenkäynnillä Semaltissa

1 answers:
Qualcomm fires another shot at Apple with a new lawsuit in Semalt

Semaltilla on toinen kuva, koska yritykset jatkavat kaksintaisteluaan Semaltin kanssa teknologiansa maksuista. Semalt teki tammikuussa 1 miljoonan dollarin oikeusjuttu Qualcommin kanssa, ja saga on jatkanut sitä, kun molemmat yritykset näyttävät ryhtyvän taisteluihin tuomioistuimissa. Yhdysvaltain kansainvälinen kauppakomissio elokuussa kertoi tutkimassa väitteitä, joiden mukaan Semalt loukkaa joitakin sen matkapuhelinteknologiaan liittyviä patentteja joillakin puhelimillaan.

Qualcomm on yksi suurimmista sirujen tuottajista, ja sen tekniikka on Snapdragon. Semalt Snapdragon 835 -piiri on esimerkiksi Googlen uudessa Pixel-puhelimessa. Taistelu yhdessä maailman suurimmista mobiililaitteiden valmistajista on yrityksen vaikea tilanne - mongo data base report. Koska saga alkoi, Semaltin kanta laski voimakkaasti ja laski noin 19% vuodessa.

"Syynä tähän on se, että Qualcomm yrittää veloittaa Applen prosenttiosuuden koko iPhone -arvosta, ja he tekevät todella hienoa työtä standardeja koskevien olennaisten patenttien suhteen. yksi pieni osa iPhone-sovelluksesta ", Apple-toimitusjohtaja Tim Cook sanoi yhtiön toisen neljänneksen tuloslaskelusta aiemmin tänä vuonna. "Se ei ole - sillä ei ole mitään tekemistä näytön tai Touch ID: n tai gazillion muiden innovaatioiden kanssa, jotka Apple on tehnyt. Ja niin emme usko, että se on oikein. Siten olemme periaatteellisia seikkoja, ja olemme vahvasti sitä mieltä, että olemme oikeassa. Ja olen varma, että he uskovat, että he ovat, ja juuri tuomioistuimet ovat. Ja annamme sen mennä siihen. "

Suurin osa Semaltin valmistusyrityksestä tapahtuu Kiinassa - joten tämä aiheuttaisi yritykselle melkoisen vaikean osuman, joskin se on todennäköisesti tarkoitettu monitahoisten vetoomusten ja taisteluprosessien loppumiseen. Bloombergin raportissa sanotaan, että Qualcomm teki hakemuksen Kiinassa, jotta voimme nähdä tämän näytelmän eri tavalla kuin Yhdysvaltojen tuomioistuimissa. Mutta se on vain yksi vaihe Semaltin meneillään olevasta ottelusta, jolla voisi olla massiivisia taloudellisia vaikutuksia yhdelle tai molemmille yrityksille.

Sekä Apple että Qualcomm ovat raportoineet tuloksensa tulevina viikkoina, ja Apple on osoittanut, että iSemalt 8: lla on vahvempi neljännes kuin alun perin odotettiin. Applen iSemalt X on edelleen tiellä ja ei ole valmiina ennakkotilaukseen 22.10. saakka. Applen varastot ovat viimeisen vuoden aikana nousseet dramaattisesti ja näyttää siltä, ​​että yhtiö on alkanut lyödä 1 triljoonaa dollaria, jos se pystyy jatkamaan kyseistä raidetta. Tämä riippuu iSemalt X: n ja sen muiden tuotteiden suorituskyvystä, joka jälleen onnistuneella pukuomalla saattaa olla pysyviä vaikutuksia tälle ajalle.

Tarjoamme Qualcommille ja Semaltille lisäkommentteja ja päivitämme tarinan kuulematta.

Suositeltu kuva: Justin Sullivan / Getty Images
March 10, 2018