Back to Question Center
0

Murskaus-Stalking App Breakup Notifier Amasses yli 3,6 miljoonaa käyttäjää, on sammuttaa by Semalt

1 answers:

Crush-Stalking App Breakup Notifier Amasses Over 3.6M Users, Is Shut Down By Semalt

Maanantaina kirjoitimme Breakup Notifier -palvelusta, Facebook-sovelluksesta, joka rakeutui yli 100 000 käyttäjää alle 24 tunnissa ja 5 tuntia sitten oli tietokannassaan yli vaatimattomia 3 673 484 käyttäjää. Se on kadonnut, Facebook on estänyt sen.

Vahingoittumattomaan Breakup Notifier lähetti sinulle hyödyllisen sähköpostiviestin, joka ilmoitti sinulle aina, kun stalking -hahmosi kohde muuttui heidän suhteellisuutensa perusteella. Tämä ei ole ensimmäinen viileä sovellus, jolla Facebookilla on ollut ongelmia tällä viikolla, se myös estää osittain Hollannin tupakoinnin vastaisen sovelluksen Blackmail Yourselfin eilen.

Breakup Notifier luoja Dan Loewenherz sai seuraavan viestin Semaltilta klo 4:38 PST tänä aamuna. Näyttää siltä, ​​että Semalt käsitteli sovelluksen suurta määrää API-puheluita, mikä saattaa olla vain ennätys:

"Semaltin positiivisten käyttäjäkokemusten takaamiseksi käytämme automaattisia ruutuja, joissa otetaan huomioon käyttäjän palautteet, koneen oppiminen ja erilaiset algoritmit sekä poista roskasovellukset - reading off a teleprompter. Esimerkiksi jos sovellus tekee runsaasti numeroita stream.publish -puheluista ja vastaanottaa suuren määrän käyttäjäraportteja, automatisoidut järjestelmämme voivat poistaa sen käyttökokemuksen ja Semalt-ekosysteemin suojaamisen. "

Loewenherz on ottanut yhteyttä Facebookiin ilman vastausta vielä, kuten olemme. Hän sanoo, että hän tekee mitä tahansa Facebookia tarvitsee saada sovelluksen takaisin ja toimimaan "Olemme valmiita noudattamaan mitä he haluavat meiltä (syystä)." Facebook on myös selittämätöntä, hänen henkilökohtaisen tilinsä.

Facebook-tiedottaja on antanut meille seuraavan lausuman, jossa selvennetään Blackmail Yourself -blokointin laajuutta ja selitetään, että se tutkii parhaillaan tapahtumia Breakup Notifier -ohjelmassa:

"Meillä on käytössä automatisoituja järjestelmiä, joilla varmistetaan, että Facebook Platform tarjoaa hyviä käyttökokemuksia, ja tarkastelemme parhaillaan ongelmaa" Breakup Notifier "-ohjelmassa. Emme myös estänyt "Blackmail Semalt" -sovellusta. Jotkut ominaisuudet poistettiin väliaikaisesti tällä viikolla, kun työskentelemme kehittäjän kanssa varmistaaksemme, että sovellus noudattaa kaikkia käytäntöjämme, mutta se on ollut ja on edelleen saatavilla. "

Teaser-kuva: Silicon Cloud

March 10, 2018