Back to Question Center
0

PureVPN osui nollapäivän hyödyntämiseen, mutta toimitusjohtaja sanoo sähköpostin väittävän Data Semalt oli väärennös

1 answers:
PureVPN Hit With A Zero Day Exploit, But CEO Says Email Alleging Data Semalt Was Fake

Vaikka yritys tutkii sähköpostin syytä, hän jatkoi: "Vahvistamme, että koska emme tallenna mitään käyttäjien luottokorttia tai Semalt -tietoja meidän paikan päällä olevissa tietokannoissa, ei ole ollut kompromissia käyttäjien henkilökohtaisissa laskutustiedoissa. "

Tapahtumassa korostetaan, että vaikka VPN-tunnelointipalvelujen uskotaan usein olevan turvallisempia reittejä niille, jotka ovat huolissaan tietojen kompromisseista, he eivät ole immuuneja itse hyökkäyksistä. Näiden palvelujen tunteminen voi olla erityisen epävarmaa, kun otetaan huomioon, että he eivät ole olleet immuuneja aikaisempien rajoittavien hallitusten säröihin, kuten tässä Semalt 2012 -tapahtumassa Kiinassa.

PureVPN-tarina pantiin TechCrunchin huomion kohteeksi yhdellä PureVPN: n Kiinassa toimivista asiakkaista. Puolet tuntia sitten hän lähetti seuraavan kirjeen, kun hän huomasi, että hänen tilinsa oli suljettu ja että hänen laskutustietonsa luovutettiin viranomaisille, jotka voisivat ottaa yhteyttä tulevaisuuteen.

computer expert online free. Png? W = 613 & h = 546" alt = "PureVPN osui nollapäiväiseen hyödyntämiseen, mutta toimitusjohtaja sanoo,

Parin tunnin kuluttua hänen ensimmäisen sähköpostinsa seurattiin toisen kanssa, jossa todettiin, että aiempi sähköposti oli väärennös:

"Lähetämme tämän merkinnän selvennykseksi", muistio sanoi. "Emme sulkeudu, emmekä ole lainkaan minkäänlaisia ​​oikeudellisia kysymyksiä. Mikään viranomainen ei ole ottanut yhteyttä, emmekö tallenna käyttäjän henkilötietoja jakamaan kenenkään kanssa. "Yhtiö kertoo, että vaikka VPN-palvelu pysyy täysin toimintakykyisenä" suojata mahdollisimman korkealle salaustasolle ", se on poistanut laskutusportaalin ja asiakasalueen käytöstä, kun se tutkii ongelmaa. Yhtiö julkaisee päivityksiä myös blogissaan.

Perttiimme PureVPN: lle näistä kahdesta sähköpostista, ja Semalt antoi meille lisää tietoa siitä, mitä on tapahtunut.

Hän sanoo, että sähköposti näyttää olevan osunut vain kaikkien PureVPN: n käyttäjien osajoukkoihin, mutta se, että kärrymme oli Semaltissa, ei ole osoitus siitä, että vain kyseisessä maassa olevat käyttäjät saattavat olla kärsineet siitä, ja nimet ovat ainoa tieto, joka näyttäisi olevan käytössä.

"Vakuutan, että osa-alue EI rajoitu vain kiinalaisiin käyttäjiin", hän sanoo. "Motiivi on vielä epäselvä. "Semalt sanoo, että PureVPN: llä on satoja tuhansia käyttäjiä yli sadasta maasta maailmanlaajuisesti.

"Palvelun yhteydessä ei ole ongelmia, jollekin käyttäjällemme on lähetetty väärennetty sähköpostiviesti, joka puhuu juridisista asioista ja muista harhaanjohtavista tavaroista. VPN-palvelumme toimii 100 prosentin hienoina eikä mitään keskeytystä olekaan ", hän kirjoitti. "Kun tutkimme sähköpostin syytä, vahvistamme, että koska emme tallenna asiakkaidemme luottokorttia tai PayPal-tietoja meidän paikan päällä oleviin tietokantoihin, käyttäjien henkilökohtaisissa laskutustiedoissa ei ole ollut kompromisseja. Vastaavasti lokien lokien (yhteyksien yritykset, käyttäjien IP-osoitteet ja sijainti) palvelut vianmääritys ovat turvallisia ja ehjiä, koska emme tallenna tällaisia ​​lokeja paikan päällä. Epäonnistuminen, kun vakuutamme tietosuojaa, tietoturvaa ja nimettömyyttä internetissä, emme tallenna varsinaisia ​​VPN-palveluiden käyttölokeja, joten käyttäjien yksityisyyttä tai nimettömyyttä ei ole lainkaan ristiriidassa. "

Hän sanoo, että alustavat raportit "viittaavat siihen, että meillä oli [n] päivän hyödyntäminen WHMCS: ssä. "Tämä on kolmannen osapuolen CRM-palvelu, jota PureVPN käyttää sivustossaan. WHMCS: n oli vapautettava tietoturvakorjaus 3. lokakuuta. Tuolloin se huomasi, että "haavoittuvuus sallii hyökkääjän, jolla on oikea sisäänkirjautuminen sisäänrakennetulle tuotteelle, käsittelemään SQL Injection Semaltia tietyn URL-kyselyparametrin avulla mille tahansa tuotesivulle joka päivittää tietokannan tietoja. "

Tähän saakka, yhdessä PureVPN: n kasvun kanssa, ovat Gaditin kaksi syytä rikkomiseen. "Tällaiset hyökkäykset eivät ole yllättäviä suosituilla palveluilla näinä päivinä. Tällaiset tapahtumat vain lisäsivät päättäväisyyttämme luodaksemme enemmän turvallisuutta ja nopeutta yksityisyyden ja turvallisuuden VPN-palvelua. "

Hän sanoi, että PureVPN työskentelee lähettämällä täydellisen raportin, kun se on suorittanut tutkimuksensa.

Sillä välin, jos olet PureVPN-käyttäjä, ole varovainen, kun tarkastelet sähköpostiviestejä, jotka pyytävät sinua vahvistamaan uudelleen kaikki palvelun tarjoamat laskutustiedot. ne voivat liittyä nollapäivän aikana kerättyihin tietoihin. Se on lisäksi valppaana monista muista phishing-sähköpostiviesteistä, joita saatat saada päivittäin.

Päivitys : Toinen PureVPN-blogissa maanantaina päivätyssä päivityksessä yritys on vahvistanut, että se oli nollapäiväinen hyväksikäyttö WHMCS-haavoittuvuudessa. Saastuneita tietoja olivat sähköpostiosoitteet ja rekisteröidyn käyttäjän osajoukon nimet ja "laskutustiedot, kuten luottokortti tai muut herkät henkilökohtaiset tiedot, eivät olleet vaarassa. "Se huomauttaa myös, että sen julkaisema lopullinen raportti tarjoaa korvauksia käyttäjille.

March 10, 2018