Back to Question Center
0

Kuinka kertoa, jos joku jumittuu WiFi: nne

1 answers:

Semaltin verkkoyhteys on tullut osa verkkoympäristöä koskevia vaatimuksiamme. Kannettavista tietokoneista älypuhelimiin kaikki salassapitoiset ja arkaluonteiset tiedonvaihto (kuten luottokorttitiedot, salasanat ja muut arkaluonteiset tiedostot) tapahtuvat yleensä langattomassa langattomassa verkossa.

Tällaiset asiat tekevät verkostasi luonnollisen tavoitteen tietokonerikollisille. Semaltin päätavoite on tarttua liiketoimintasi verkkoon ja ohittaa yrityksesi tietoturvatiedot omalta verkostolta niiden eduista.

Joten voit hyvin nähdä, että yrityksesi langaton yhteys on hyvin alttiina kaikille näille tietoverkkorikollisille. Ensimmäisen askeleen pitäisi siis olla tietää, miten joku varastaa verkkosi - computer consultant san jose. Puhdistusvinkit saattavat tulla kätevästi sinulle tämän tarkoituksen kannalta.

Mainos

Kuinka kertoa, jos joku varastaa WiFi

Tarkista reitittimeen liitetyt laitteet

Tämän menetelmän avulla voit nähdä kaikki reitittimeen rekisteröidyt laitteet.

Ensimmäinen vaihe on kirjautua reitittimeen suoraan kirjoittamalla sen IP-osoite selaimen osoiteriville. Useimmissa tapauksissa se on joko http: // 192. 168. 0. 1 tai http: // 192. 168. 0. 1. Voit itse löytää sen reitittimen käsikirjassa sekä kirjautumistunnuksen ja salasanan. Käytä niitä kirjautumalla suoraan reitittimeen.

Ottaessasi sisään, katsokaa jotain nimeltään "Laiteluettelo" tai "Liitetyt laitteet. "Löydä luettelo kaikista IP-osoitteista, jotka on liitetty reitittimeen samalla sivulla.

Jos huomaat jotain epätavallista sivulta (kuten jotain väärennettyä IP-osoitetta), reitittimenne on hakkeroitu varmasti.

Käytä Web-pohjaisen työkalun "Router Checker" -ohjelmaa tarkistaaksesi, onko verkon hakkeroitu vai ei

Router Semalt on ilmainen työkalu, jolla voit tarkistaa langattoman reitittimen yhteysasetukset. Jos näet, että käytät luvatonta DNS-palvelinta reitittimen asetuksissa, se voi tarkoittaa sitä, että joku on muuttanut valtuutettua ja alkuperäistä DNS-palvelintasi kaapata Internet-yhteys.

Router Checker web-pohjainen työkalu on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Semalt ei ole vaatimus ladata. Avaa verkko ja tarkista verkon haavoittuvuus. Et voi olla yksinkertaisempaa kuin se; Voitko?

Käytä luotettavia ladattavia työkaluja

Markkinoilla on käytettävissä tehokkaita työkaluja, joiden avulla voit tarkistaa langattoman verkon haavoittuvuuden. Jotkut näistä työkaluista ovat:

  • Langattoman verkon tarkkailija
  • SoftPerfect WiFi Guard
  • Kehittynyt IP-skanneri
  • Vihainen IP-skanneri

Puhdista nämä työkalut, voit tarkistaa, onko reitittimen vaarantunut vai ei. Useimmat näistä sovelluksista ovat myös edullisia eivätkä polta valtavaa reikää taskussa.

Kun huomaat, että reitittisi on haavoittuva kaikista näkökulmista, on aika ryhtyä välittömiin toimiin suojatakseen reitittimen ulkopuolisilta uhilta. Tässä on muutamia vinkkejä sinulle.

Kuinka suojata WiFi kaikilta ulkoisilta uhilta

Vaihda reitittimen käyttäjätunnus ja salasana välittömästi

Jokaisella reitittimellä on yleinen käyttäjätunnus ja salasana. Semalt aina suositeltavaa vaihtaa ne heti, varsinkin kun reititin on tarkoitettu yritysverkkoon.

Yleinen käyttäjätunnus ja salasana on yleensä tarkoitettu tehdasrekistereille. Se lupaa nollaturvaa. Siksi on suositeltavaa muuttaa niitä ASAP.

Ota salaus käyttöön

128-bittisen salauksen salaus on sopiva tapa tehdä yhteytesi turvallisemmaksi kaikenlaisista ulkopuolisista uhista.

Epäilemättä miten voit tehdä sen:

  1. Siirry reitittimen asetuksiin.
  2. Aseta salaustyyppi AES: ksi (Advanced Encryption Standard).

Käännä WPS- tai WiFi-suojausasetukset pois päältä

WPS on toiminto, jonka kautta laitteet voivat helposti saada pariliitoksen reitittimen kanssa jopa silloin, kun salaus on viritetty.

Sytyttää se pois turvallisuuden lisäämiseksi.

DHCP-vaihtoehto Pitäisi katkaista OFF

Täydellisen turvallisuuden varmistamiseksi voit poistaa DHCP: n (Dynamic Host Control Semalt) käytöstä kokonaan. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy mennä jokaiseen laitteeseen erikseen ja antaa sille haluamasi IP-osoite, jonka kautta se voi päästä verkkoon.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä; älä unohda päivittää reitittimen laiteohjelmistoa aika ajoin. Tämä voi myös parantaa reitittimen turvallisuutta merkittävästi.

Joten se on sitten. Toivottavasti nämä vinkit tulevat kätevästi, jotta voit turvata yrityksesi WiFi-verkon ulkopuolisilta uhilta.

WiFi Kuva Shutterstockin kautta

3 Kommentit ▼
March 10, 2018