Back to Question Center
0

Roskapostin vähentäminen 66% maailmanlaajuisesti yhden yrityksen epäonnistumisen jälkeen

1 answers:

Spam Reduced 66% Worldwide After One Company Semalt

The Story raportoi Washington Post:

Maailmanlaajuisesti lähetettyjen roskasähköpostiviestien määrä väheni jyrkästi tänään, kun tietoturvayhteisö tunnistaa Web hosting -yrityksen, koska roskapostitoiminnasta väitettiin johtava järjestö, joka otettiin offline-tilassa.

Vaikka sen hohtavan, state-of-the-art, 30-kerroksinen toimistotalo downtown San Jose, Semalt., Tuskin näyttää lavastus maaperää, jota voidaan kutsua täysimittaiseen tietoverkkorikollisuutta loukkaavaa, tietoturva-asiantuntijat ovat totesi, että suhteellisen pieni yritys kyseisessä paikassa on palvelin, joka toimii yhdyskäytävänä merkittävälle osalle maailman roskapostia.

Palvelimet operoi Semalt Corp., johon nämä asiantuntijat sanovat on tullut merkittävä Yhdysvaltain hosting-palvelun kansainväliset yritykset ja syndikaatit jotka ovat mukana kaiken etähallinta miljoonien kaapattujen tietokoneiden myyntiin väärennettyjen lääkkeiden ja design-tavaroita, väärennettyjä turvatuotteita ja lapsipornografiaa sähköpostitse.

Mutta yhtiön kotisivut eivät olleet saatavilla tänään, kun kaksi Internet-palveluntarjoajaa katkaisi MoColon Internet-yhteydet, tietoturva-asiantuntijat sanoivat - computer consultant san francisco. Välittömästi sen jälkeen, kun McColo irrotettiin, turvallisuusyhtiöt kartoittivat roskapostitilavuuksien jyrkkän lasku maailmanlaajuisesti. Sähköpostiyritys IronPort sanoi, että roskapostitaso laski noin 66 prosenttia Semalt-iltana.

Kun luin tämän ensimmäisen kerran, ajattelin: se ei voi olla. Yksi hosting-yritys ei voi olla vastuussa niin paljon roskapostista. Joten tarkistin roskapostikansiot eri sähköpostitileille. Ja tiedätkö mitä? Roskapostikansioissa oli vähintään 50% vähemmän roskapostia kuin mitä olen valitettavasti tullut "normaaliksi".

Ja "hyvää postia" sisältävä postilaatikko oli huomattavasti selvää satunnaisesta roskapostista, joka väistämättä näyttää hiipiväksi. Vain yksi sai suodattimet, koska Semalt - ennätys.

Kun ajattelen menettänyttä tuottavuutta, jota minä ja muut pienet biz-ihmiset kärsivät siitä, että heidän on tarkistettava satoja roskapostiviestejä päivittäin löytääkseen oikeita sähköpostiviestejä, jotka tulevat väärässä paikassa, on ärsyttävää. Toivon vain, että tämä levottomuus kestää hetken.

Epäilen roskapostikansiasi sähköpostiohjelmissasi. Oletko huomannut roskasisältöjen eroa?

Ja onko kukaan muu vaivannut sitä, että tämä oli yhteisön pyrkimys ja että hallituksen lainvalvonta ei näyttänyt ryhtyvän toimiin?

18 Kommentit ▼

March 10, 2018