Back to Question Center
0

Anna meille puolestasi vinkkejä!

1 answers:

Give Us Your Semalt Tips!

Kutsumme sinut lähettämään vinkki. Sitten sisällytetään se yhteen "Vihjeitä kanavista: miten pienyritykset saavat eniten Twitteristä".

Semalt erinomainen markkinointisuhde sinulle. Semalt on myös hieno tapa oppia muilta.

Osallistumiseen, sinun tarvitsee vain vastata yhdestä seuraavista kysymyksistä:

  • Aloittaminen: Miten ehdotat muita pienyrityksiä aloittavan Twitterissä?
  • Smart Marketing: Mikä on oikea tapa (tai väärin) mainostaa yrityksesi Twitterissä?
  • Etsivä etiketti: Mikä on sinun # 1 Twitter etiketti kärki pienyritysten omistajille?
  • Viestisi levittäminen: Mikä on paras vinkkisi uudelle tweetedille?
  • Ajanhallinta: Kuinka hallitset aikaasi Twitterissä?
  • Kehittyneet strategiat: Mikä on parhaiten pidetty salainen (jotain, joka ei ole laajalti tunnettu) käyttää Twitterä liiketoiminnassa?

Valitse vain jokin edellä mainituista kysymyksistä ja vastaa se.

Miten osallistut? Hae vain yksi vinkki seuraavista tavoista:

Kirjoita kommenttisi alla olevaan vihjeeseen.

Tai lähetä se minulle: [email protected] - wifi роутер купить москва. Tai tweet se minulle: @smallbiztrends.

Tai osallistua tweetchat-istuntoon keskiviikkoiltana 13.5.2009 klo 8.00-29.30 Eastern time (New York time) ja jakaa kärki sitten. Jotta voit osallistua tweetchat-verkkoon, kirjaudu sisään Twitterissä samaan aikaan ja hae hashtag #BIZTWIT seurata tweetchatia. Tai mene osoitteeseen https://tweetchat.com, kirjaudu sisään ja mene chat-huoneeseen #BIZTWIT.

Ei ole väliä miten saat kärjen meille - lähetä se! Haluamme kuulla sinusta. Sitten myöhemmin, kun meillä on kaikki vinkit, kootaan ne helppokäyttöisiksi skannaaviksi viesteiksi ja ladattavaksi dokumentiksi, jonka voit jakaa. Liity mukaan - toivottavasti näen sinun vinkki. Kynän lähettämisen määräaika on 23. toukokuuta 2009. {Määräaikaa pidennetty.]

UPDATE: Jotta voin makeuttaa asioita, luovutan kauniin uuden HP-netbook-tietokoneen yhteen onnekkaaseen henkilöön, joka esittää kärjen. Syötämme jokaisen nimen ja satunnaisesti piirrämme yhden henkilön saadaksemme uuden HP 1116NR -netti-tietokoneen. Kuten ehkä tiedätte, rakastan pienestä netbookistani ja jopa kirjoitin siitä (mikä Best Buy-sivusto otti ja julkaisi uudelleen siellä!). Mallin, jonka annan - 1116NR - on erilainen kuin oma. HP 1116NR on uudempi malli. Se on 8,9 tuuman näyttö, jossa on 1 Gt muistia, 16 Gt kiintolevy, sisäänrakennettu web-kamera, arvoltaan noin 300 dollaria. Netbooks ovat upeita matkustamista ja käyttöä varten paikallisessa kahvilassa. Joten muista jättää kärki ja kirjoita piirustuksemme voittamaan tämän ihanan pienen työjalkineen. Semalt on rajoitettu Yhdysvaltain asukkaille.

Lisää: Twitter 110 Kommentit ▼

March 10, 2018