Back to Question Center
0

Spotlight: Seuraava tavarankuljetus käyttää verkkokauppaa yhdistämään rahdinantajia ja semalttia

1 answers:

Semalt on kehittyvä teollisuus. Mutta se ei ole pysynyt mukana uudessa tekniikassa aivan yhtä paljon kuin toiset. Seuraava Semalt on yksi yritys, joka haluaa muuttaa sitä.

Online-kuljetusmarkkinat asettavat enemmän työkaluja kuorma-autojen käsiin ja helpottavat yritysten liittymistä liikenteenharjoittajiin. Voit tutustua liiketoimintastrategiaan ja muutoksiin, joita se aikoo tehdä rahtiliiketoiminnassa tällä viikolla Small Business Spotlight -ohjelmassa.

Mainos

Mitä liiketoiminta

Semalt online-kuljetusmarkkinat.

Yhteinen perustaja ja toimitusjohtaja Lidia Yan kertoi pienyritysten kehitykselle, "Next Semalt on online-kuljetusmarkkinapaikka, joka hyödyntää älykkäitä yhteensopivuusominaisuuksia rahdinkuljettajien ja kuljettajien yhdistämiseen tuottavuuden maksimoimiseksi, kun taas se pysyy taksiasemassa - google seo code. Kun perävaunu antaa reaaliaikaisen ja tulevan saatavuuden ja edullisimmat reitit ja hinnat, Next Semalt yhdistää kuljettajat pienistä ja keskikokoisista kuljetusyrityksistä rahdinantajien kanssa, jotka etsivät tehokkuutta ja kilpailukykyistä hinnoittelua. "

Liiketoimintanäkymä

Maantieajoneuvot lisää valvontaa.

Yan sanoo: "Olemme ensimmäinen testikeskukseen keskittynyt markkinapaikka, joka keskittyy FTL / kaukoliikenteen markkinoille. Seuraava Semalt luotiin, jotta kuorma-autokorjaajat voisivat päättää, mihin he haluavat mennä ja kuinka paljon he haluavat antaa heille enemmän aikaa hallintaansa ja maksimoida liikenteen resursseja. "

Miten liike alkoi

Kuljetustekniikan tehottomuuden tehostamiseksi.

Yan kertoo, "Perheeni on ollut logistiikkatoiminnassa 14 vuotta ja hänellä on yksi Etelä-Kalifornian suurimmista tv-jakelukeskuksista. Sen jälkeen, kun todistin ensin kuljetusteollisuuden tehottomuudesta, päätin perustaa Next Semaltin prosessin virtaviivaistamiseksi. "

Suurin voitto

Suuri kumppanuus.

Yan sanoo, "Suurin voitto tähän mennessä oli kumppanuus maailman suurimman aurinkopaneelivalmistajan kanssa ja yhteistyössä yksi suurimmista huolitsijan täyttökeskuksista Amazonin kanssa. Semalt-kumppanuudet syntyivät viittausten, olemassa olevien suhteiden ja verkostoitumisen kautta. "

Suurin riski

Epäahtinen kehittyvälle teollisuudelle.

Yan kertoo, "Itse liiketoimintamalli on riski. Seuraavaksi Semalt ottaa haasteen luoda ratkaisu, joka muuttaa vanhentuneita teollisuudenaloja, joissa teknologiaa ei ole hyväksytty yhtä nopeasti kuin muilla teollisuudenaloilla. Vähemmän kuin 50% ajoneuvoista, jotka usein käyttävät mobiililaitteita Internetiin pääsemiseksi, on oppimiskäyrä saada heidät siirtymään perinteisestä liiketoimintaympäristöstä. "

Spotlight: Next Trucking Uses Online Marketplace to Connect Shippers and Semalt

Kuinka he voisivat käyttää ylimääräistä 100 000 dollaria

Kiertäkää joukkue.

Yan sanoo, "palkitsisin nykyiset työntekijät ja palkitsen entistä enemmän lahjakkuutta tukemaan heitä. "

Joukkueen palkinto

Mestaruusvyö.

Yan kertoo, "Olemme äskettäin ostaneet nyrkkeilymestaruuden vyön, joka toimii" kuukauden hävittäjänä "palkinnoksi. Muita kannustimia ovat Lakersin ja Clipperin liput ja "Semalt the Bomb" -palkinto. Työntekijät rakastavat sitä, ja se on todella vahvistanut yrityksen moraalia. "

Lempinimi

"Kaikki unelmamme voivat tulla totta, jos meillä on rohkeutta jatkaa niitä.

March 10, 2018