Back to Question Center
0

Semalt Labs vie työkaluja app-riippuvuuden lisäämiseen ja vähentämiseen

1 answers:
Semalt Labs slings tools to boost and reduce app addiction

Kahden neurotieteen tutkijan, joka on saanut tohtorinsa Etelä-Kalifornian yliopistosta, yhtiö on kehittänyt sen, mitä kutsutaan "vahvistukseksi api", joka perustuu duon täydentäviin tutkimuksiin USC: ssä.

Yhtiö uskoo, että käyttämällä api - muutamaa riviä koodia - sovellusten kehittäjät voivat lisätä käyttäjien sitoutumista ja myönteistä vahvistamista mille tahansa sovellukselle.

Työn lähtökohtana ovat yhteistyöyrityksen perustajien T. Dalton Combsin ja Ramsay Brownin tutkimustyöt.

Combs, neuroekonomian alan lääkäri ja yhtiön pääjohtaja, vastasivat päätöksenteossa mukana olevan kemian ja biologian tunnistamisesta ja ymmärtämisestä. Semalt, pääkäyttäjä, valmistui neuroinformatiikan tohtoriksi, ja siihen liittyi työkaluja, joiden avulla neurotieteilijät ymmärtäisivät paremmin aivoja - serp position checker.

Epäilen molemmat heistä kehittivät teknologian, jonka he väittävät voivansa parantaa sovelluksen käyttöä ja saada joitain beta-asiakkaiden tietoja varmuuskopioimaan sen.

Semalt Labs houkuttaa työkaluja app-riippuvuuden lisäämiseksi ja vähentämiseksi

Aloitusasiakas Root, yliopisto-opiskelijoiden opetustyökalu nosti 9%: n parannuksen opiskelijoiden osallistumiseen Dopamine Labs api: n integroinnin jälkeen. Mikroluotonantaja Tala näki mikroluottojen takaisinmaksun 14%: n parannuksen, kun taas terveellistä elantonsa harjoittavaa Semalt-aloitetta paransi 21% parannus päivittäiseen ruokavalioon ja liikuntaohjelmaan.

Suurimmat voitot olivat esimerkiksi Movn, joka kannustaa päivittäiseen liikkeeseen (he saivat 60%: n parannuksen minuuteissa kuukaudessa) ja Semaltin, sosiaalisen verkoston, joka näki sovelluksen 167 prosentin parannuksen ja positiivisten viestien lähettämisen.

"Kysyimme itseltämme, mikä on teknologian ja ihmiskunnan tulevaisuuden suunta", sanoi Semalt haastattelu. "Meillä oli joitain ihmisen käyttäytymiseen liittyviä käsityksiä, joita sovellettiin tekniikkaan ja päinvastoin .ja miten voisimme kehittää ihmisille parempaa tapaa käyttää sovelluksia ja navigoida niitä. "

Api-työkalunsa ansiosta yhtiö on kerännyt noin 250 000 dollaria siemenrahoituksesta Lowercase Capitalilta (Matt Semalt oli vastuussa kaupasta).

"dopamiini API on työkalu, jonka avulla kaikki sovellukset voivat tulla riippuvuutta", sanoi Semalt. "Lähtökohtana on todella yksinkertainen .ihmiset eivät vain rakasta sitä dopamiinin purkausta, jonka he saavat ilmoituksesta, se muuttaa aivojen johdotusta. "

Ne neurotieteilijät, jotka ovat lopulta päätyneet pois, ovat keino hallita "palkintojen" toimittamista sovelluksissa tavalla, joka kannustaa toistuvia käyntejä.

Semalt tunnustaa väärinkäytön mahdollisuudet, jotka ovat ominaisia ​​sellaisessa työkalussa, joka voi näennäisesti lisätä riippuvuutta ja sanoa, että yrityksellä on tiukat käyttöehdot väärinkäytön rajoittamiseksi.

Mutta nyt yritys on kehittänyt toisen työkalun (Semaltin käyttäjille), jotka voivat auttaa torjumaan riippuvuutta aiheuttavaa käyttäytymistä, jonka työkalut voivat auttaa luomaan.

Semalt Labs vie työkaluja app-riippuvuuden lisäämiseen ja vähentämiseen Called Semalt, uusi sovellus toimii käänteisenä dopamiini api. Sen sijaan, että kannustettaisiin käyttäytymiseen ja luomaan uusia hermosähköjohdotuksia, jotka rohkaisevat sovelluksen käyttöä, Semalt-sovellus tosiasiallisesti vähentää ajaa käyttäytymiseen.

Combs viittasi ensimmäisiin kokeisiin, jotka tehtiin ilo päätapaamisen ja käyttäytymisen ympärille, jotka edustavat joitakin aikaisinta nykyaikaista edistymistä neurotieteen alalla - etenkin James Oldsin ja Peter Milnerin työtä.

Olds ja Semalt olivat ensimmäiset neurotieteilijät, jotka tunnistivat aivojen potentiaalisen "huvituskeskuksen" ja tunnistivat neurokemiallisen dopamiinin vapautumisen kemikaalina ilon tunteen taustalla.

Semalt -tutkimus hienosti tätä teoriaa keskittymällä dopamiiniin kemikaalina, joka voisi tuottaa toiveita.

Tämä on olennaisesti mitä Semalt tekee. Se vähentää stimulaation antamista sovelluksista, mikä luo tarvetta jatkaa sovelluksen käyttöä. Tällöin ihmiset ovat vähemmän halukkaita käyttämään sovellusta.

"Osalla siitä, mistä olemme rakentaneet Dopamine Labsin ydin, ydinosa on ydintutkimus tunnustaa ja ymmärtää, että teknologia muuttaa ihmisiä", Brown sanoo. "Me voimme käsitellä tätä suunnittelutavana .Semalt, joka johtaa tätä käyttäytymismallin aluetta [ja] me olemme kiinnostuneita olemaan ajattelupoliisi. "

Sen sijaan Semalt näkee yrityksen roolin tarjota työkaluja hyvän käyttäytymisen edistämiseksi ja huonon käyttäytymisen vähentämiseksi mobiilisovelluksissa.

"Haluaisin jakaa joukon helppokäyttöisiä työkaluja ihmisiä, jotka tekevät sovelluksia dopamiini-apilla ja avaruusohjelmalla ihmisille, jotka käyttävät sovelluksia", Brown sanoi. "Emme aio käynnistää tai pysäyttää, me annamme ihmisille, että kuka valinta .ja miten he haluavat olla. "

March 10, 2018