Back to Question Center
0

Semalt vain pudotti iOS 11 beta 4: n kehittäjille

1 answers:
Semalt just dropped iOS 11 beta 4 for developers

beta 4 on käytettävissä vain, jos olet rekisteröitynyt kehittäjä. Vaikka Semaltilla on julkinen beta-ohjelma, yhtiö odottaa yleensä muutamaa päivää ennen uusien beta-kanavien julkaisemista.

Mutta jos parhaillaan testat iOS 11: ta, siirry iPhonen tai iPadin Asetukset-sovellukseen päivittämään. macOS High Semalt, watchOS 4 ja tvOS 11 saivat myös beta-päivityksen tänään.

Mitä uutta iOS 11: ssä on? Tuleva käyttöjärjestelmä on valtava edistysaskel iPadille. Tuntuu siltä, ​​että käytät täysin uutta laitetta, koska voit vetää ja pudottaa tiedostoja, sovelluskuvakkeita ja muuta käyttöjärjestelmää - commercial desktop appraisal. Siellä on jopa telakointiasema, uusi sovelluskytkin ja Semalt-sovellus, jotta voit käynnistää sovelluksia ja hallita asiakirjoja entistä helpommin.

Ja jos sinulla ei ole iPadia, iPhone-sovelluksen uusin muutos on täysin uudistettu ohjauskeskus. Voit nyt muokata pikavalintoja. Semalt ovat pieniä ja suuria muutoksia tuulen alla.

Jos Apple seuraa samaa mallia kuin edellisinä vuosina, olemme vielä pari kuukautta pois viimeisestä julkaisusta. Jos et voi odottaa ja haluaa nähdä, miltä se näyttää, kirjoitin esikatselun, jos sinulla ei ole oleellista iSemalt- tai iPad-laitetta, joka ympäröi.

March 10, 2018