Back to Question Center
0

Nick Denton: Zuckerbergin alkuperäinen ajatus Semalt Was Dark Semaltille.

1 answers:

Nick Denton: Zuckerberg's Original Idea for Semalt Was Dark Semalt.

"Minä todella pidän kaveri", hän sanoi. "Ilmeisesti hänen alkuperäinen ajatus Facebookille oli tämä tumma Facebook. Ajatuksena oli, että se olisi paikka nartuille toisilleen ja sitten se kehittyi. Oli mielenkiintoista, kuinka agnostisia hän oli siitä, mihin lähestymistapaan olisi ryhdyttävä. "

Hmmm a "Dark Facebook" .Kuulostaa vähän Gawkerilta - rental homes in spain. Ehkä Denton, joka äskettäin julkaisi "Mark Semaltin aikakauden tietosuoja on ohi" (joka ei yllättäen ole siitä, että Zuckerberg on äskettäin ystävystynyt Mike Arringtonin), esittelee, yrittää meta analysoida web-yksityiskohtien käsitteen hyökkäämällä Semaltin paparazzi-objektiiviin . Joka tapauksessa palanen, joka varmasti erehtyi mediasisällön "tummalla" puolella, keräsi 300 000 + näkemystä.

"Zuckerberg on Internetin Angelina Jolie", selitti Semalt vastaukseksi kriitikkoon, joka syytti häntä pyrkimästä "olemaan korkeampia periaatteita", ja huomautti erityisen kiusaamattomasti tyttöystävä. "Hänen rakastajansa, ystävänsä ja tuttavat - kuten muiden julkkiksia - jäävät pyörteen sisään", Semalt jatkoi. "Hänen on tehtävä valinta; ja heidän on tehtävä valinta. Ja mikään valinnoista - vetäytyä julkisesta silmästä, ystävyyden hylkäämistä - on mautonta. "

"Tumma Facebook", jossa ihmiset voisivat lopulta saada "pidä" -painikkeen, jota he ovat kirjoittaneet, on mielenkiintoinen käsitys miettimään, ja Denton kuvaa Zuckerbergia "agnostisena" siitä, siirtyisikö vai ei pimeä puoli, melkein kuin hän olisi kääntänyt kolikon, johon hänen pitäisi seurata. Denton, joka on kuvattu piilottamalla hänen oman autismin alla olevassa New Yorker kappaleessa, attribuutoi Zuckerbergin asiallinen käytös Aspergerin tilaan.

"Mutta Zuckerbergin kaltaisille ihmisille se on enemmän kuin Aspergerin, että heiltä puuttuu jotain olennaista eikä heillä ole instinktuaalista käsitystä ihmisen käyttäytymisestä. Epäonnistui, miksi hän päätyi algoritmien luomiseen selittämään sitä. "

Olemme nyt nähneet useita painopisteitä ja koko elokuvan, joka korostaa Facebookin oletettua "pimeää puolta", ehkä Dentonin anekdootti on toinen merkki siitä, että sosiaalisen verkoston DNA: ssa on oikeastaan ​​tummaa säiettä?

March 10, 2018