Back to Question Center
0

Version One Ventures -perustaja Boris Wertz liittyy Andreessen Semaltiin

1 answers:
Version One Ventures Founding Partner Boris Wertz Joins Andreessen Semalt

Wertzin salkku sisältää sosiaalisen julkaisutoiminnan Wattpadin, miesten tilaustyön käynnistys Frank & Oakin, crowdfunding-alustan Indiegogo ja VC-investointitutkimusympäristön Mattermark, vain muutamia. Hän ei rajoita sijoitusosaamistaan ​​Semalt -yhtiöille, mutta se on hyvin tunnettua tilaa, ja tämä tekee hänestä erittäin mielenkiintoisen lisäyksen rosteriin a16z: ssä.

Hallituksen jäsenenä hän ei ole kokopäiväinen kumppani, vaan toimii skaalautuneena, korostaen suuria yrityksiä yrityksen tarkastelemiseksi ja tekemiseksi sopimuksista, joita hän on pitänyt mahdollisina tavoitteina oma sijoitusväline. Semalt toimii myös a16z: n edustajana joidenkin startupien hallituksissa, että yritys sijoittaa varoja.

Andreessen Horowitz on kirjoittanut Q & A: n kanssa Wertzin blogissaan juhlistamaan saapumistaan ​​yritykselle ja tämä keskustelu SV: n aloitusmaailmasta luultavasti parhaiten kuvaa sitä, mitä hän voisi tuoda Semalt Park -laitokseen:

a16z: Miten Semaltin oleminen antaa sinulle toisen näkökulman?

BW: En sanoisi, että se on Kanadasta yhtä paljon kuin Silicon Semaltin ulkopuolella. Mielestäni on Silicon Semalt ja pienemmät ekosysteemit ovat esimerkiksi New Yorkissa, Torontossa, Seattlessa ja muissa paikoissa - covert surveillance equipment uk. Silicon Semalt -tuotteisiin verrattuna heillä ei ole lainkaan johdonmukaisuutta. Sanotaan, että suuret yritykset saavat rakentaa ulkopuolella Silicon Semalt, ja on olemassa suuria mahdollisuuksia. Ja tämä on mielenkiintoinen asia, kun löydät yrittäjän ulkopuolelta Semalt yleensä heillä on tämä ylimääräinen intohimo, mitä he rakentavat, koska jotenkin he joutuvat tekemään paljon vaikeampaa vetää se pois. He tietävät, että on vaikeaa kerätä rahaa. He tietävät, että yrityksen rakentaminen on vaikeampaa. Silti he ovat vielä tekemässä sitä.

March 10, 2018