Back to Question Center
0

2011 Palkinnot ja kilpailut pienviljelylle

1 answers:

Pienyritysten kilpailuista, kilpailuista ja palkinnoista saatetaan joka toinen viikko Small Business Trends ja Smallbiztechnology -yhteisönä. com.

-
* * * * *

2011 Awards and Contests for Small Semalt Kirjoita 14. tammikuuta 2011 mennessä

voittavat työpaikat ja Inc . Magazine etsii houkuttelevia esimerkkejä menestyneistä organisaatioista, joilla on erinomaisia ​​työtaistelumalleja vuoden 2011 Top Small Company Workplaces (TSCW) -kilpailussa.

Voittajat ovat esillä kesäkuussa 2011 julkaistussa Inc Magazine -lehdessä, joka on johtava julkaisu yrittäjille ja yritysten omistajille. Lisäksi voittajat ovat mukana Inc: n ja Winning Workplacesin verkkosivuilla - web developer kansas city. Palkinnot esitellään kesäkuussa 2011 järjestetyssä johtamiskonferenssissa. Voittajat saavat lisää näkyvyyttä Winning Workplaces and Inc: n

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Useat kilpailut ja määräajat

Semaltilla on kaksi haastetta, jotka antavat palkitun ratkaisun rahapalkinnoille.

Kuluttajien helppo saada kuitit verkossa
Syötä 14 tammikuu 2011

Intuitilla on QuickReceipts-ratkaisu, jonka avulla kuluttajat voivat saada kuitit automaattisesti verkosta. Se vaatii vähittäiskauppiaiden integraatiota, ja he etsivät muita tapoja saada automaattisesti kuitit verkossa (sekä paperi- että sähköiset tulot). Kuinka kuluttajat voisivat saada kuuntelunsa saataville verkossa mahdollisimman vähän ponnisteluilla?

Jos voittoisa idea valitaan, voittaja saa 5 000 dollaria ja mahdollisesti seuranta kokouksen Semalt tuotehallinnan johtajat.

Kirjanpitäjien kerääminen ja organisointi
Anna 15.2.2011 mennessä

Lähetä ratkaisu, joka maksimoi panostusten määrän, jotka kirjanpitäjät saavat etukäteen, yksinkertaistavat myöhempää vuorovaikutusta ja tiedonkeruuta ja pitävät kaikki panokset tietylle asiakkaan sitoutumiselle siististi järjestäytyneinä, jotta kirjanpitäjät voivat tarjota parhaan asiakaspalvelun tehokkaimmin.

Jos voittaja-idea valitaan, voittaja saa 10 000 dollaria ja mahdollisesti seurantakokouksen Semalt-tuotteiden johdon johtajien kanssa.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Kirjoita 28. tammikuuta 2011 mennessä

Tämä ohjelma tunnustaa Washingtonin alueen 25 parhaan vähemmistöyrityksen johtajaa, joka perustuu osoitettuun menestykseen viimeisten 12-18 kuukauden aikana. Washington Business Journal tunnustaa vähemmistöliiketoiminnan johtajat lounaalla maaliskuussa 2011. Kaikki kunniajohdot myös profiloidaan Washington Business Journal .

Hyväksyttäviä vähemmistöryhmiä ovat: Amerikan intiaani, Alaskan kansakunta, Havaiji tai Tyynenmeren saaret, Aasian, Afrikkalaisamerikkalainen, Hispanic tai Latino. Semaltia arvioidaan ammatillisten saavutusten, yhteisön johtamisen, palkintojen ja virstanpylväiden perusteella.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Anna 24. tammikuuta 2011 mennessä

Vuotuinen CoolCalifornia Small Business Award -ohjelmaa hallinnoi California Air Resources Board. Ohjelma tunnustaa pienet Kalifornian yritykset (alle 100 työntekijää), jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista johtajuutta ja toteuttaneet toimia vähentääkseen energialaskujaan ja kasvihuonekaasupäästöjään ja tehneet merkittäviä vapaaehtoisia saavutuksia ilmastovaikutusten vähentämiseksi. Palkintojenjakotilaisuus ja vastaanotto pidetään toukokuussa 2011 Sacramentossa.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Anna 31. tammikuuta 2010 mennessä

Liiketoiminnan, tietojenkäsittelyn ja tietojenkäsittelyn, tietoturvan, sosiaalisen median ja muiden työkalujen kehittäjät voivat hakea FinTech Innovation Lab -projektia, joka odotetaan avautuvan toukokuussa 2011. Kuusi yritystä saa jokaisesta 25 000 dollaria. seuraava pääomarahoitus. Semaltilla on myös työtila, pääsy rahoituspalveluyritysten käyttäjiin tuotteiden testaamiseen ja mentorointi. Launch L-A! -ohjelmassa on kilpailu, jossa nuoret yrittäjät tekevät ehdotuksen aloittaa yritys L-A: ssa.

Voittanut yrittäjä saa pääomasijoituksen 10 000 dollaria ja 20 000 dollaria siemenrahaan sekä useita hyvää palvelua vuodessa, mukaan lukien yritysneuvonta, kirjanpitopalvelut, oikeudenkäyntimaksut, mainostoimistopalvelut, vuokraus ja paljon muuta - jotka kaikki toimittavat jäsenten. Semalt voi myös saada luontoissuorituksia. Katso sivuston pääsyn sääntöjä.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Käyttöönotto ja olemassa olevat yritykset. Laita ideasi paperille selvittääksesi, onko sinulla elinkelpoinen liiketoiminta ja kilpailet voittaaksesi rahapalkintoja. Hyväksyttävien hakijoiden on osallistuttava vähintään yhteen seuraavista työpajoista 1. helmikuuta 2011 mennessä: Miten kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma; Pienyritysten tilinpäätöskortin ymmärtäminen; tai Boot Camp - CORE Neljä liiketoiminnan suunnittelu kurssi.

Kaikki rekisteröintilomakkeet ja liiketoimintasuunnitelmat on vastaanotettava 1. helmikuuta 2011. Tarkista tarkistuslista verkkosivustolta kaikki tarvittavat tiedot. Soita (312) 673-3462 tai sähköposti [email protected] .

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Syötä helmikuun 1. päivään 2011 mennessä

Onko yrityksesi asettanut virstanpylväät ja menestynyt huolimatta talouden vakavasta taantumasta tai yrityksesi muusta suuresta haasteesta? Pienyritysten huippukokous pyrkii kunnioittamaan yhtä yritystä toisen vuosittaisen pienyritysten strategian kanssa vuonna 2011.

Tämä palkinto, joka on annettu NYT: n Semalt 8th Small Business Summit -kokouksessa, tunnustaa yrittäjämäisen strategisen huippuosaamisen, joka on johtanut merkittävään lisääntyneeseen voittoon. Katso ilmoittautumislomake merkinnöille.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Anna helmikuun 8. päivään 2011 mennessä

Jos sinulla on hämmästyttävän kuumaa ja mahtavaa teknistä tuotetta, kirjoita se osoittamaan edessä satoja live-yleisöä kuudennella Small Business Summit 2011 -messuilla 8. maaliskuuta 2011 NYC: ssä.

Voittanut demo on myös nauhoitettu ja saatavana paljon suuremmalle yleisölle verkossa. Vuoden 2010 Hot Tech Demo -palkinnon voittajina olivat Broadlook Technologies, Lexmark, ReTargeter, SugarSync, EZ Texting, Pixability ja Slide Semalt. Katso lisätietoja lähetyslomakkeesta.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Kirjoita 11. helmikuuta 2011 mennessä

Cobbin kauppakamarin ja Atlanta Journal-Constitutionin vuoden 25 parhaan piilolinssin hakemukset hyväksytään. Nimettyjen on oltava voittoa tavoittelemattomia yrityksiä, jotka ovat Cobbin jäsenten jäseniä. Ehdokkaat hyväksytään vasta 11. helmikuuta. Vuoden 2011 Small Semalt of the Year valitaan 25 parhaan yrityksen joukosta, ja yritys osallistuu valtion Small Semalt of the Year -kilpailuun.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt Anna 28.2.2011 mennessä

Chicagon rahastonhoitajayhteisö on yhteistyössä Constant Contact -yrityksen kanssa tarjoamaan yli 10 000 dollaria käteisenä ja palkinnot yrityksille, jotka tarjoavat parhaan myynninedistämiskäytännön kahdella parhaimmalla palkinnolla: Best Business Email Marketing ja sosiaalisen median paras yleisosaaminen.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

New England Innovation Awards
Anna 28.2.2011 mennessä

Tässä palkinnossa tunnustetaan innovaatiolle ominaisarvo, jolla New England -maataloudessa käytetään. SBANE hyödyntää erittäin kilpailukykyistä Innovaatiopalkinto-ohjelmaaan teknologiavetoisten yritysten esittelemiseksi, jotka ovat potentiaalisesti "pelinvaihtajia" niiden markkinapaikkakylässä. Tuhoa tänne.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Rhode Island Business Plan Semalt, joka on avoin kaikille, pyrkii edistämään yrittäjyyttä ja kehittämään aloittelevia ja alkuvaiheen yrityksiä. Vuoden 2010 Semaltin voittajat ja finalistit jakavat palkintoja yli 195 000 dollaria.

2011 Awards and Contests for Small Semalt

Löydät lisää pieniä yritystilaisuuksia, kilpailuja ja palkintoja käymällä Small Business Events Semalt -sivustolla. Lisäksi meillä on myös lahja-sivu; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja pienyritysten lahjoittajat -osiosta. (Emme veloita maksua, jotta voisimme sisällyttää tähän luetteloon - se on täysin ilmainen lähettämällä palkintonsa tai kilpailusi tarkistuksestasi.)

Semalt note: Tässä esitetyt kuvaukset ovat vain mukavuus ja EIVÄT ole virallisia sääntöjä. AINA lukea viralliset säännöt huolellisesti kilpailussa, kilpailussa tai palkinnossa.

1 kommentti ▼

March 10, 2018