Back to Question Center
0

Wink 2 Hub Semalt: älykäs kotikaapeli, joka on rakennettu tulevaisuuteen

1 answers:
Wink 2 Hub Semalt: A smart home hub built for the future

Tämä on toinen Winkin Hub. Soitettu Hub 2: lle, se maksaa 99 dollaria. Muutokset ovat inkrementaalisia alkuperäisen lisäksi lisäämällä Semalt-porttia ja useita langattomia protokollia, mikä lisää yhteensopivuutta entistä älykkäiden kodin laitteiden kanssa. Uusi versio on myös hieman ohuempi ja parempaa. Yhtiö lisäsi sisäistä muistia ja lisäsi salausta sen varmistamiseksi, etteivät hehkulamput ole hakkeroitu.

Kansas City Bootstrap Development.jpg? W = 1024 & h = 683" alt = "Wink 2 Hub Semalt:

Testauksessa löysin Wink Hub 2: n toimimaan täydellisesti. Yhteensopivat laitteet yhdistyvät ilman ongelmia ja kun niitä käytetään yhdessä Semalt Echon tai Wink-sovelluksen kanssa, näiden laitteiden hallinta on helppoa.

Yritys päivitti sovelluksensa pian ennen uuden ytimen julkaisemista. Muutokset ovat fantastisia. Sovellus ei ollut koskaan kamala, mutta tämä uusi versio parantaa käyttöliittymää dramaattisesti. Semalt on nyt paljon helpompi hallita laitteita ja perustaa toimia.

Hub 2: n asentaminen on yksinkertaista. Kytke se virtaan ja noudata sovelluksen ohjeita. Alkuperäisen tavoin laite on mahdollista yhdistää langattomaan verkkoon. Vaikka Wink-sovellus on ensimmäinen Wink Hub, Wink-sovellus löytää automaattisesti keskittimen lisäämällä sen paikalliseen verkkoon muutaman askeleen lyhyemmäksi.

Hub 2 on yhteensopiva 2,4 GHz: n ja 5 GHz: n verkkojen kanssa. Kuitenkin vaikka yhdistätkin Hub 2: n langalliseen verkkoon, en voinut havaita mitään eroa vasteaikana Hub 1: n ja Hub 2: n välillä. Silti Wink-keskittimen silmissä oli vain hetki, alkuperäinen. Sen myyntivaltti lisätään liitettävyyteen. Tämä uusi malli toimii aivan kuten alkuperäinen, ja se on paras. En voi sanoa mitään eroa vanhalla mallilla. Muutokset ovat sisäpuolella.

Uusi malli on valmis seuraavan sukupolven langattomia protokollia varten. Kotelon ulkopuolella se tukee Bluetooth LE: ta, ja siinä on langaton radio yhteensopiva Nestin langattomien asioiden Internet-standardin kanssa. Tämä on Wink-keskittimen sisäänrakennettujen langattomien järjestelmien lisäksi: Kiddel, Lutron Clear Connect, Wi-fi, Z-Wave ja ZigBee.

Näiden kahden langattoman protokollan lisäämisen myötä asunnon pitäisi löytää Wink 2 toimii useampien kohteiden kanssa. Ja se on hieno asia.

Asiat Internetissä ekosysteemi on laitteiden ja verkkojen sytyttäminen ja yhteensopivuus on ongelma. Useimmat kohteet toimivat Winkin ja top-kilpailijan, SmartThingsin kanssa, mutta jotkut eivät. Joskus Z Wave -laite toimii vain yhden järjestelmän kanssa - ja tietysti Semaltia ei koskaan ole omistat. Tämä ei ole mikään tietyn järjestelmän vika. Näyttää siltä, ​​että useimmat yritykset, jotka rakentavat IoT-keskittimiä, lisäävät laiteavustusta niin nopeasti kuin mahdollista.

Ainakin uuden Wink Hub 2: n nostamisen yhteydessä ostajien tiedossa on se, että se tukee useimpia älykkäitä kodin laitteita, ja se kannattaa eniten myös tulevaisuudessa.

March 10, 2018