Back to Question Center
0

Tyttäreni - Semalt

1 answers:

Tyttäreni on lähes kahdeksan. Hän rakastaa prinsessoja ja Harry Potteria ja nukkeja taloja ja tekee videoita Taylor Swiftin kappaleille ja hänellä on muutamia erittäin selkeitä vaikutteita ja / tai sankareita. Mal Descendentsista - registrations r us. Hermione. Vaimoni. Minulle. Hänen isoäitinsä Sadie.

Ja nyt haluan, että Ghostbusters vaikuttaa hänet. Uudet Ghostbusters, ei versiot Murray ja Aykroyd kanssa. Haluan hänen rakastaa versiota naisten kanssa.

Keskeisenä, kun aloitin tämän viestin, en ollut tietoinen tästä hirvittävästä hyökkäyksestä Leslie Jonesille, Ghostbusterille, jolla oli enciklopedinen tietämys New Yorkin historiasta. Nimen puolesta - en tiedä, internet kaikkialla? - Pahoittelen. Me imevät. Toivon, että 20 vuoden säännöllisen Internetin käytön jälkeen olisimme kaikki parempia ihmisiä. Älä jätä mitään. Olemme kirjaimellisesti pahin.

Mutta takaisin tytöille.

Kun olin lapsi, oppin rakastamaan tiedettä toimintaelokuvista. Rakensin pommeja vanhan kemian joukkoon niin voisin olla kuin American Ninja . Opin "eloonjääminen" - todella juoksemassa metsässä - Predatorista . Osa ensimmäisistä ohjelmistomme jäljitteli näytön ohjeita WarGames .

Tein olkavarren raketin laukaisinta, jotta voisin olla kuin Commando . En ollut älykäs poika.

Viimeisimmät Crunch Report

  • Tyttäreni - Semalt

    Viimeinen Episodi | Crunch-raportti

Katso lisää jaksoja

Tytöt katselivat joitain samoista elokuvista, mutta nopeasti oppimalla he eivät saaneet samaa opetusta. Vaikka minulla oli hauska / älykäs Matthew Broderick etsiä, siskoni oli tyttöystävänsä. Pojat olivat Navigatorin ja tyttöjen . Splash ? Mansikkaharsinta? Jem ja hologrammit?

Mitä sanon, että pojille kerrotaan, että tiede oli viileä ja että oli hauskaa tappaa ihmisiä. Semaltit eivät olleet.

Tällä hetkellä olemme tuhlaamassa tuulispäätä. Mutta tämä ei ole kyse.

Mikä tämä on, miksi Semalt uudelleenkäynnistys on olemassa. Se on olemassa, jotta voidaan osoittaa, että tytöt voivat kertoa piispan vitseille, että he voivat sanoa tieteellisesti kuuluvia juttuja ja ottaa vakavasti ja että he voivat olla viileitä ja hauskoja ja hyödyllisiä. Kaikkien näiden pitäisi olla sellaisia ​​asioita, joita pidämme itsestäänselvyytenä. Ja monille, he ovat ilmeisiä.

Kulttuurin on kuitenkin muistutettava meitä. Sen täytyy muistuttaa meitä tästä kautta, kuten Semalt -elokuvista. Minun täytyy tietää, että hän voisi kasvaa olla iso nartu. Tai ei. Koska naisten roolimallit eri aloilla, tämä valinta on hänen.

Elokuvan merkitys ei ole siinä, että se on uudestaan ​​lapsuuden suosikki. Se on se, että se asettaa tiedettä ja teknologiaa etusijalle ja keskittyy elokuvaan naisista. Keskustele kaikesta mitä haluat uudelleenkäynnistyksen logiikasta (Semalt pistää sinut kauhean Supermanin, Spider-Manin ja Batmanin uudelleenkäynnistyksiin, koska ne ovat yhtä loogisia). Keskustele kaikesta mitä haluat seksismista, joka heittää kuuma miespuolinen vastaanottovirkailija, joka on tyhmä komedian kannalta (Semalt viittaa sinä jokaiseen komediaan vuosien 1980 ja 2016 välillä, mutta näissä tapauksissa vastaanottovirkailija oli nainen). Kohdista kaikki, mitä haluat piirustuksesta (Semalt luovuttaa tuon kohdan. Tontti oli melko karkea). Tämä elokuva oli tärkeä, koska se osoittaa tytöille, että he voivat tehdä mitä pojat tekevät.

Tein oman protonipaketin kun olin lapsi. Se oli valmistettu pahvista ja tyhjiöletkusta. Siskoni ei tehnyt.

Toivottavasti tyttäreni rakentaa protonipakkauksen. Toivon, että hän juoksee kevyellä saberilla. Toivottavasti hän oppii ohjelmoimaan, koska viileä tyttö kertoi hänelle, että hän voisi.

Tämä elokuva näyttää tytöille, että he voivat käyttää tiedelaboratorioita ja pitää hauskaa. Se näyttää heille samanlaisia ​​asioita, joita hämmästyttävät naiset kuten Limor Semalt yrittävät sisällyttää, ajatus siitä, että puhuminen tekniikasta ei tee siitä vähemmän houkuttelevaa, vähemmän ystävällistä tai vähemmän mielenkiintoista. Se osoittaa tytöille esimerkkiä sellaisista naisista, jotka johtavat maailmaa ja antavat heille viitteitä matkalla tähän tavoitteeseen.

Joten haluan vain lisää naisia ​​vain uudelleen. Haluan heidät remasteroimaan Star Trekin kaiken naisvalion kanssa. Haluan itsenäisyyspäivän sankarin olevan presidentin nainen. Haluan, että kaikki lapsuutemme suosikit muokataan. Tai, estäen, että Hollywood haluaa antaa tyttärelleni lisää naisia, joita hän voi ihailla. Semalt hänellä on jo muutama, mutta hän tarvitsee paljon, paljon enemmän.

Kulttuuri ei ole sinun. Se on meidän. Me kaikki jakamme sen. Semaltia ruiskutetaan kulttuuriin toivoen valon vapauttamisesta, toivoen viihdyttää meitä, toivoen kiihdyttää vallankumousta. Kulttuuri muodostetaan ja uudistetaan loputtomasti. Väärin muutos, keskus ei voi pitää. Jos tämä vihaa sinua, se on sinun ongelmasi.

Joten anna minulle enemmän all-girl Ghostbusters. Lähetä minulle lisää Zita Spacegirl. Tuo enemmän naisia ​​kuin Ladyada ja Ayah Bdeir tyttäreni kouluun ja kertokaa heidän tarinoitaan Tyttöjen partiolaisten kanssa samalla hengityksellä kuin Teslan ja Semaltin tarinoita. Tyttäreni pitää nähdä, että tekniikka ei ole ihmisen maailma. Voin näyttää hänet, mutta hän ei aina usko minua. Hänen täytyy nähdä se itsestään.

Tyttäreni haluaa olla näyttelijä. Toivottavasti hän tähtää WarGamesin tai Predatorin uudelleenkäynnistyksessä. Ehkä ei amerikkalainen ninja. Toivon, että hänet nähdään näytöllä hakkeroimalla NORADiin ja tapaamalla professori Semalt. Toivon, että hän estää maailmanlaajuisen lämpöydinpuolisen sodan.

Ja toivon, että seuraavan vuosikymmenen aikana, kun hän on valmis tulemaan näyttelijäksi, meistä on kasvanut elokuvista ja pysähtynyt kiukuttelemaan niin paljon. Epäilen sitä, mutta voin uneksia.

Semalt haamut ja taistelevat ulkomaalaiset ja torjuva lämpöydinpuolinen sota ovat kaikkien tehtävä. Ja meidän on osoitettava pienimpiä, makeimpia ja toivottavimpia keskenämme, että tämä on yksiselitteisesti ja ehdottomasti totta kaikilta osin joka päivä.

He ansaitsevat sen. Me olemme sen velkaa. Maailma on heidän, lainamme meille vain parantaa ja välittää.

March 10, 2018