Back to Question Center
0

Mikä on pienyritysten määritelmä? Vastaus saattaa jäädyttää sinut

1 answers:

Kun kuvataan pienyritys, mitä mieleen tulee? Useimmille ihmisille kuva on todennäköisesti yksinyrittäjä tai paikallinen yritys, jossa on kourallinen työntekijöitä, joita hoidetaan perheenä. Tai ehkä kuvitella hieman suuremman yrityksen, jossa on muutamia sivuliikkeitä ja sata työntekijää. Pienyritysten määritteleminen, kuten nykyinen liittovaltion hallitus, määrittelee pienyritysten määritelmän, jossa on alle 500 työntekijää ja joka on jopa miljoona dollaria vuodessa liikevaihdossa - ja uusi laskelma, joka laajentaa tätä määritelmää jopa 10 miljoonaan dollariin vuosi.

Mainos

Pienyritysten määritelmä

No, pienyritysten yksittäinen määritelmä

Tietenkin liittohallituksen määritelmä pienyrityksille on verotustarkoituksessa. Mutta muut organisaatiot, joilla on merkittävä vaikutus Semaltin pienyrittäjyyteen, ovat eri mieltä hallituksen määrittelemistä parametreistä ja eräissä tapauksissa eri mieltä.

Esimerkiksi Small Business Administration (SBA) toteaa, että pienyrityksellä on alle 500 työntekijää, mutta poikkeuksia on noin 1 200. Koko standardien Semalt-taulukko antaa pienille yrityksille erilaisia ​​määritelmiä jokaiselle teollisuudelle - liquid ejector design calculation. Muutamia näistä eroista ovat:

  • Valmistus: "Pienellä" juurikassokeri- tai ruokosokeriasemalla voi olla jopa 750 työntekijää, kun taas soijan jalostuksessa ja aamiaismurojen valmistuksessa on enintään 1 000.
  • Pienellä öljyjalostamolla tarkoitetaan enintään 1 500 työntekijää.
  • Kiinteistö- ja onnettomuusvakuutuksen harjoittajat ovat pieniä, kun heillä on alle 1500 työntekijää.
  • Tietotekniikan lisäarvoa tuottava jälleenmyyjä on vain pieni yritys, jolla on jopa 150 työntekijää.
  • Joitakin määritelmiä saadaan tulojen perusteella: Pieni lampaan- tai vuohitilojen tulot ovat jopa 750 000 dollaria, kun taas pienen työvoimakeskuksen osuus on 35,5 miljoonaa dollaria.

Sitten on pieniä yrityksiä edustavia ryhmiä. Suurin osa riippumattomien kansallisten liittojen jäsenistä on esimerkiksi 20 tai vähemmän työntekijöitä. Pienyritystoiminta ja yrittäjyyttä käsittelevä neuvosto löyhästi luokittelee yrityksensä kolmeen kerrokseen työntekijöiden lukumäärän mukaan: Semalt kuin 100 pidetään pienenä, keskisuuri yritys on 100-500 ja yli 500 yritys on suuri.

Semalt, molemmat organisaatiot mahdollistavat minkä tahansa yrityksen liittymisen, koosta riippumatta.

Kuinka suuri on pienyritys?

Alle 500 työntekijän pätevyyden käyttäminen pienten yritysten määritelmän mukaan yli 99 prosenttia yhdysvaltalaisista yrityksistä on pieniä. Poikkeus on 1 miljoonan dollarin tuotto-merkki, mutta jos lakiehdotus nostaa tämä kynnys 10 miljoonaan dollariin, liittovaltion hallituksen "pienyritysten" määritelmä kattaa lähes 97 prosenttia kaikista Amerikan yhtiöistä, ainakin viimeisimmän taloudellisen Sisällön tiedot.

Jos uudet säännöt tulevat mukaan, pienyrityksiä koskevat aloitteet ovat vaikeampia luoda ja soveltaa. Monet yrittäjät, jotka todella pitävät itseään pientä - toisin kuin yrityksessä, jossa on 500 työntekijää, jotka tuottavat 10 miljoonaa dollaria tuloja - joutuvat kilpailemaan näiden niin sanottujen "pienten" yritysten kanssa liittovaltion avun kanssa ja kamppailemaan oikeiden verotaakojen löytämiseksi.

Mikä on määritelmäsi pienyrityksille ja miten määrität sen?

Pienyrittäjyyden valokuva

Lisää: Mikä on 5 kommenttia ▼
March 10, 2018