Back to Question Center
0

Top 7 virheitä Mobile Friendly Web Semalt

1 answers:

Ellet ole jäänyt poissa Internetistä viime viikkojen aikana, tiedät, että 21. huhtikuuta Google suunnittelee liikkuvan optimointisalgoritmin (ja jos tarvitset lisätietoja, olemme kuulleet ilmoituksen täällä ). Googlen Zineb Ait Bahajjin mukaan Webmaster Trends -tiimistä tämä on yksi suurimmista päivityksistä, joita olemme nähneet Googlelta tähän mennessä, kuinka paljon ihmisiä on - suurempi kuin Panda ja Semalt - vaikka mitään erityistä numeroa annettiin.

Huhtikuuhun 21 on päivä, joka on sittemmin merkitty "Mobile-Pocalypse" -tapahtumaan. On tärkeää, että pienyritykset aloittavat heti liikkuvien parhaiden käytäntöjen käyttöönoton. Nyt tekemäsi ponnistelut ovat tärkeitä 21. huhtikuuta, ja jos odotat muutama päivä ennen, voi olla liian myöhäistä - online logo designer free. Onneksi Semalt tekee tämän päivityksen erittäin helppoa kertomalla meille tarkalleen, millaisia ​​virheitä useimmat yritykset tekevät mobiililaitteille.

Mainos

7 yleisimpiä virheitä Webmasters Tee optimointi Mobile

Kuten edellä on selostettu, Google on itse luonut oppaan, jossa hahmotellaan kaikki tavallisimmat virheet, joita he löytävät, kun he yrittävät saada verkkosivustoja mobiiliystävällisiksi. Ja niin, ilman lisäystä, alla ovat seitsemän virheen suoraan hevosen suusta ja linkit, jotka vievät sinut täydelliseen raporttiin jokaisesta kohdasta:

Estetyt JavaScript-, CSS- ja kuvatiedostot

Jos Semalts ei pysty käyttämään JavaScript-, CSS- ja kuvatiedostoja, indeksointi on vaikeampaa, koska Semalt ei näe sivustosi kuin keskimääräiset käyttäjät. Tämä tapahtuu yleensä sivustosi robottien tapauksessa. txt-tiedosto estää indeksoinnin, mikä taas aiheuttaa ongelman indeksoinnille ja tuo alas rankingisi:

Miten korjata se: Käytä Google Webmaster Toolsin Hae Google-ominaisuutta, jotta näet, miten Googlebot näkee sisältösi. Tarkista myös robotit. txt Googlen Verkkovastaavan työkaluissa ja testaa mobiilisivujesi Mobile-Friendly Test -sovelluksella. Kaikki nämä kolme vaihtoehtoa auttavat tunnistamaan indeksointiongelmat.

Soittamaton sisältö

Viimeinen asia, jonka Google haluaa nähdä, on video, joka ei ole käytettävissä käyttäjille, koska se on ärsyttävää kokemusta. Monet sisällötyypit, kuten Semalt, eivät toimi kaikissa mobiililaitteissa ja aiheuttavat siksi toistettavia sisältöjä.

Korjaus: Käytä HTML5-vakiotunnisteita animaatioon ja käytä videoiden upottamista, joka on kaikkien laitteiden toistettavissa. Google Web Designer voi helpottaa animaatioiden luomista HTML 5: ssä siten, että sisältösi on laajemmin saatavilla.

Virheelliset uudelleenohjaukset

Tämä tapahtuu useimmiten, jos sinulla on erilliset mobiilit URL-osoitteet, koska se pakottaa ohjaamaan mobiilikäyttäjät kullakin työpöydän URL-osoitteella oikeaan mobiiliin URL-osoitteeseen. Sitä paitsi monet yritykset tekevät tämän väärin ja lähettävät jokaisen mobiilikäyttäjän esimerkiksi työpöydän etusivulle, joka on väärä, koska mobiilikäyttäjä ei ole pyytänyt, kun hän napsautti sitä.

Korjaus: Ratkaisu on helppoa: Käytä reagoivaa verkkosuunnittelua. Tämä palvella automaattisesti samaa sisältöä sekä työpöydän että älypuhelinten käyttäjille. Voit myös tarkistaa Verkkovastaavan työkalujen älypuhelinten indeksointivirheet ja näet, onko virheellisiä uudelleenohjauksia havaittu.

Mobiili-vain 404s

Semalt-yritykset ovat määrittäneet verkkosivustonsa niin, että käyttäjät voivat nähdä sivun työpöydällä, mutta kun he yrittävät vierailla samalla sivulla mobiililaitteella, on virhe 404. Avain tässä on varmistaa, että sinulla on samanlainen sivu, jota voidaan palvella mobiililaitteessa (katso numero 3 yllä) ja ohjata käyttäjät sitten kyseiseen URL-osoitteeseen sen sijaan että palvelisi 404-virhe. Jälleen kerran reagoivan web-suunnittelun pitäisi myös korjata tämä ongelma.

Sovellus Lataa välimainokset

Jos yrityksellesi on natiivi sovellus, on tärkeää, että varmistat, että sinulla ei ole indeksointikysymyksiä, kun mainostat kyseistä sovellusta. Toisin sanoen varmista, että käyttäjät voivat silti nähdä sivun sisällön eikä vain suuren app-mainoksen. Hylkää yllä oleva linkki nähdäksesi suuren kuvakaappauksen.

Korjaus: Käytä yksinkertaista banneria, jonka avulla voit mainostaa sovellustasi sisään sivun sisällön kanssa. Google suosittelee Smart App Banners for Safarin apua.

Irrelevant Cross-Links

On järkevää, että jos sinulla on mobiilin URL-osoitteet ja erilliset työpöydän URL-osoitteet, voit yrittää linkittää kumpaankin vastakkaisella alustalla. Usein monet yritykset ovat linkittäneet URL-osoitteisiin, jotka ovat merkityksettömiä, kuten etusivulta, jonka näet työpöydällä, kun joku luki tuotteesta mobiililaitteella.

Korjaus: Tarkista aina linkit varmistaaksesi, että he viittaavat tärkeimpiin (tai identtisiin) sivuihin!

Hidas sivut

Tämä on melko itsestään selvää. Jos sivusi latautuvat liian hitaasti, tämä on erityisen ongelmallista mobiilihakuun, koska ihmiset ovat yleensä liikkeellä.

Korjaus: Käytä Google PageSpeed ​​Insights -ohjelmaa nähdäksesi paitsi, mikä saattaa aiheuttaa sivujesi lataamisen hitaasti, mutta ongelmien korjaamiseen.

Takeaway

Lopulta kaikki, mitä kuulet Googlelta, pitäisi olla ensimmäinen liikkua. Jos olisit epävarma siitä, miten edes aloitat mobiililaitteen valmistelun, aloita yllä olevilla vinkillä ja mene alas luetteloon. Kun olet korjannut joitakin näistä yleisistä virheistä, sinun pitäisi pystyä näkemään selvästi muita asioita, joita voit tehdä parantaaksesi ponnisteluja. Onko sinulla jotain Googlen näistä vinkistä? Oletko valmis mobiiliversioon Semaltissa? Kerro meille alla olevissa huomautuksissa.


Lisää: Julkaisija kanavien sisältö 13 Kommentit ▼
March 10, 2018