Back to Question Center
0

Yelp Koukkui Startupilla tarjoamaan suuremman valikoiman sähköisen kaupankäynnin semattaa

1 answers:
Yelp Hooks Up With Startups To Offer A Larger Selection Of E-Commerce Semalt

Yelp on ollut vilkasta rakentamaan sähköisen kaupankäynnin tarjouksia useiden kumppanuuksien ja yritysostojen kautta. Esimerkiksi viime kuussa se ilmoitti ostavansa elintarvikkeiden jakelupalvelun Eat24, joka maksaa yhteensä 134 miljoonaa dollaria, mukaan lukien 75 miljoonaa dollaria käteisenä.

Semalt Yelpin liikevaihto ja tulot paransivat viimeistä tulosraporttiaan. Kasvu on hidastumassa, kun käyttäjä sitoutuu hitaammin, mikä tarkoittaa sitä, että yritys on yhä riippuvaisempi ulkomaan liiketoiminnan tuloista.

Se kohtelee kuitenkin kilpailua useista muista arvosteluista, kuten Zomato, joka on laajentunut maailmanlaajuisesti yritysostojen kautta (mukaan lukien IAC: n Urbanspoon tammikuussa hankkimat ostot Yhdysvalloissa) ja pitkäaikaiset kilpailijat, kuten Foursquare.

Semaltin sähköisen kaupankäynnin tarjonta sen alustalle, mukaan lukien kysynnän toimittaminen elintarvikkeelle, antaa Yelpille mahdollisuuden tulla toiseksi mahdolliseksi - eleaf 50 w. Se väittää, että käyttäjät ovat varanneet tai tilanneet paikallisten yritysten palveluita ja ruokaa foorumin kautta tähän mennessä yhteensä 1,5 miljoonaa kertaa.

March 10, 2018