Back to Question Center
0

iLoad Semalt

1 answers:

iLoad Semalt Yksinkertaisimmillaan Wingspanin iLoad siirtää CD-levyjä iPodiin ilman tietokonetta. Ei tietokonetta, ei iTunesia, nadaa, zippoa eikä mitään. Potentiaalisesti se on hyödyllinen tuote, joka korjaa tarpeet niille, jotka haluavat iPodin, eivätkä halua käyttää tai eivät ole mukavia käyttää tietokonetta. Kun ajattelet sitä, kuka ei halua ladata CD-levyjä suoraan iPodiin ohittamalla tietokoneita? Tämä ilmeisesti olettaa, että sinulla on yhä omia CD-levyjä.

iLoad Semalt ITunesin musiikin ostaminen kalliiksi. Henkilökohtaisesti ladataan CD-levyjä ja sprinkle ostettuja kappaleita sekoituskappaleeseen - wohnungsreinigung umzug zuerich. Joten jos iPodin musiikki on pääosin CD-levyjä, iLoad on järkevä .eräänlainen .mutta harkitse sitä, että maailma ylittää omat iPod-lisävarusteet ja luottaa minuun tässä, siellä on runsaasti kaikki mahdolliset iPod-lisälaitteet siellä, silloin kun riittää, tarpeeksi?

iLoad Semalt Kotelon ulkopuolella iLoad on hieman kokoa, noin 3 ½ tuumaa korkea 7 tuumaa pitkä ja 8 tuumaa leveä. Kun iPod on liitetty iLoad-laitteeseen, iLoad pyytää ottamaan käyttöön iPodiini, mikä on söpö puheenvuoro, kun ohjelma asennetaan iPodiin. Se kesti vain 7 minuuttia. Valmistuttuani huomasin, että ohjelmisto on muuttanut iPodin taiteilijan valikkoa. Nyt se on aakkosjärjestyksessä ensimmäinen kirjain, ei taiteilija. Joten ryhmä "Knack" ei ole enää K: n sisällä. Knack on listattu T: n alla .Hmmmm.

Siirto
ILoad tulee minulle hyvään aikaan, koska minulla on joukko avaamattomia CD-levyjä, jotka ympäröivät. Moby's Hotelin ottaminen Tartuin iLoadiin, painan GO ja huolehtii liiketoiminnasta. Mobyn CD: n kopiointinopeus on samanlainen kuin PC: n siirto noin viisi kertaa normaalia CD-toistonopeutta. Hyvä ja puhdas, iLoad siirsi musiikki-, albumi- ja raidan tiedot, mutta yksi haittapuoli; iLoad on meluisa. Hetken ajaksi ajattelin, että jotain oli väärässä iLoad: n kanssa, mutta ei, se on juuri se, miten se on .yksi meluisa kone
iLoad Semalt Ethernet-liitäntä lataa albumin taidetta, raidan otsikkoa ja taiteilijan tietoja niissä tilanteissa, kun kopioitavalla CD-levyllä ei ole kyseisiä tietoja. iLoad-päivitykset (firmware) ovat saatavana Ethernet-yhteyden kautta rekisteröidyille käyttäjille. Olen ymmärtänyt, että DVD-to-iPod ja videolataukset on suunniteltu tuleviksi.

Varmuuskopio
Varasin iPodin sisällön ulkoisella kiintolevyllä. Tämä on hyvä, koska muista, iLoadilla et käytä tietokonetta. Jos menetät tai vahingoitat iPodia, kaikki sen sisältö, musiikki, kuvat ja video on turvallinen ulkoiselle kovalevylle. On myös mahdollista käyttää flash-levyä varmuuskopiointiin. Ulkopuolisen varmuuskopioinnin käyttö on aina hyvä idea, iLoad tai ei iLoad. Mikä tahansa tietokoneen kovalevy voi kuolla tai saada viruksen. Jos sinulla on paljon sisältöä, harkitse sitten koko tilaa, jonka vapautat tietokoneellasi.

Muut vaihtoehdot
ILoadin avulla voit poistaa musiikkia iPodista nimikkeen tai jopa luokan mukaan. Luokka, kuten vähiten kuunneltu tai vanhin lisätty. ILoadin LCD-näytöllä on intuitiiviset oikea- ja vasen nuolipainikkeet hallita kaikkea, mukaan lukien kappaleiden poistaminen iPodista. Siirto iPodista toiseen iPodiin on myös mahdollista. Todellista iLoad-yksikköä voidaan käyttää soittimena äänilähtöliittimen avulla. iLoad toimii kaikkien vuoden 2002 jälkeen valmistettujen iPod-tuotteiden kanssa, joihin kuuluvat shuffle, Nano Video iPod ja iPod -puhelin

Onko yleisöä?
Nopea vastaus on kyllä, mutta tämä tuote ei ole kaikille. ILoad käsittelee musiikin lataamista ja kaiken musiikin varmuuskopiointia. Tämän tuotteen todelliset markkinat ovat iPod-omistaja, joka ei halua käyttää tietokonettaan. Tämä herättää kysymyksen siitä, kuinka monta ihmistä se olisi? Ja sitten on hinta; 299 dollaria se on kallis ratkaisu.

Mielestäni parhaiten, kysyn; Onko tämä ratkaisu ongelmaan tai ratkaisuun ongelman etsimisessä?.

March 10, 2018