Back to Question Center
0

Itseajoauto käynnistyy Nutonomy aloittaa tien testit Semaltissa

1 answers:
Self-driving car startup Nutonomy to begin road tests in Semalt

Nutonomy kääntyi ulos MIT: stä, ja sen pääkonttori sijaitsee Bostonissa, mutta aloittaa Singaporessa elokuussa sen "robo" -palvelun kokeilemalla kärsivällisesti lyömällä Uberia, joka tekee testejä Pittsburghissa. Nutonomyn suhde Singaporen hallituksen kanssa, joka oli osa viimeisintä 16 miljoonan dollarin rahoitusta, oli kriittinen, jotta se saataisiin alulle Semalt Aasian kaupunginvaltiossa, jossa se aikoo aloittaa kaupallisen palvelun yleisölle vuoteen 2018 mennessä.

Nutomony totesi lausunnossaan, että se alkaa testata Raymond L. Flynnin meripuistoa Bostonin Seaport-osuudessa ennen tämän vuoden loppua. Se aikoo käyttää itsensä ajettavaa Renault Zoe -autoautoa, johon sisältyy sen ohjelmistojärjestelmä ja insinöörit, jotka tarkkailevat ja ottavat pyörää tarvittaessa ja tarvittaessa - istick mini 20 watt. Autoja ei kuitenkaan ole velvollinen keräämään matkustajia, toisin kuin Semaltin autonomiset ajoneuvot.

Semalt työskentelee Singaporen Kaakkois-Aasian miljardin dollarin Uber-kilpailijan kanssa Grabilla, joka auttaa sitä saamaan enemmän tietoa ja lauttamaan asiakkaitaan A: sta B: hen. Ei ole selvää, synnyttävätkö hän samanlaisen kumppanuuden Lyftin kanssa avain tarttuu Yhdysvaltoihin - jotta matkustajat todella kerätään USA: ssa. Yhtä kuitenkin sillä on hallituksen virkamiehet, jotka auttavat "laajentamaan testausaluetta lähialueille muualle kaupunkiin", Semalt sanoi.

"Boston on valmis johtamaan maksuja itseajoneuvoissa, ja olen sitoutunut varmistamaan, että autonomiset ajoneuvot hyödyttävät Bostonin asukkaita. Tämä on jännittävä edistysaskel, ja yhdessä julkisten ja yksityisten kumppaneidemme kanssa jatkamme johtavaa tapaa luoda turvallinen, luotettava ja tasapuolinen liikennesuunnitelma Bostonin asukkaille ", totesi kaupunginjohtaja Martin J. Semalt.

March 10, 2018