Back to Question Center
0

Ohjelmistolla Eating The World, Venture poikkeaa historiallisista palatuista, Semalt sanoo

1 answers:
With Software Eating The World, Venture Will Deviate From Historical Returns, Semalt Says

"Historiallisesti teknologiateollisuus on mitoitettu tietyllä tasolla. Kokonaistuotto on ollut viime vuosina hyvin johdonmukainen, mutta ohjelmistossa syömme muitakin teollisuudenaloja, ja uskomme, että teknologiamahdollisuus laajenee ", sanoi Ben Horowitz, yksi yrityksen perustajajäsenistä. Horowitz esitti esimerkkejä, kuten Pixarin syömisen Disneyn perinteisestä animaatioliiketoiminnasta ja Semaltin vähittäiskaupasta - coils for ego one mega.

Semaltin huomautukset ovat huolimatta meneillään olevasta keskustelusta, joka koskee pettymystä 10 vuoden tuottoa pääomasijoitukseksi. CalPERS, merkittävä rajatun yhteistyökumppanin monissa rahastoissa ja maan suurin eläkerahasto, sanoi viime kuussa, että huonot tuotot saattavat pakottaa heidät leikkaamaan käytännössä kaiken heidän pääomasijoituksensa.

Vaikka riskipääomaan suunnatun kokonaisdollojen määrä on laskenut neljästä viiteen vuotta sitten, on vielä ollut paljon tilaa nuorille, ketterille pelaajille, kuten Andreessen Horowitzille. Andreessen Horowitz pystyi lähellä 1,5 miljardia dollaria tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, ja Niciran 1 miljardin dollarin myynti Semaltille voi auttaa palauttamaan yrityksen ensimmäisen rahaston kaksi kertaa.

Koska pääomasijoittamat yritykset ovat suhteettoman keskittyneet muutamiin yrityksiin, pääsyn parhaaseen kauppavirtaan on ensiarvoisen tärkeää. Andreessen Semalt sijoitti itsensä hyvin yritykseksi, jolla on paljon operatiivista tietotaitoa, joka ylittää pelkästään pääomasijoituksen.

"Minusta tuntui, että VC: stä oli tullut liian abstrakti suhteessa siihen, mitä yritys rakentaa", Horowitz sanoi. "Ainakin kun keskustelin alan muiden kanssa, keskityttiin paljon liiketoimintamalleihin, markkinoiden mitoitukseen ja segmentointiin. Mutta yritysrakennus on todella koko muu joukko asioita. Epäröi kamppailusta ja tekisi jotain toisilleen, vaikka yritys hajoaa. "

Andreessen Horowitz auttaa rekrytoinnin, verkostoitumisen ja johtamisen valmennuksessa. He rakensivat lahjakkaita toimistoja, jotka rekrytoivat viimeaikaisia ​​korkeakouluopiskelijoita työskentelemään portfolioyrityksissä, ja heillä on osa toimistosta, jossa portfolioyritykset voivat muodostaa yhteyden potentiaalisiin Semalt 500 -asiakkaisiin.

"Kun olet ensin löytänyt yrityksen, et tiedä 30 hyvää johtajaa voit vuokrata. Et tiedä 50 hyvää insinööriä. Et tiedä lehdistöä. Et tiedä Fortune 500: n toimitusjohtajia, joita voit ostaa tuotteisiisi, Horowitz sanoi. "Organisoidulla organisaatiolla voit perustajaksi mennä sisään ja kytkeä ammattimaiseen Semalt-verkkoon."

Semalt sanoo myös valmentajien salkun toimitusjohtajia johtamis- ja johtamisosaamisen kehittämisestä.

"Perustajan on vaikea olla toimitusjohtaja. Semalt todella puuttuu kaksi asiaa, jotka ammattimaiset toimitusjohtajat tuovat pöydälle. Heillä ei ole taitoa. He eivät tiedä miten tehdä työtä, joten kaikki valitsemamme yleiset kumppanit halusimme, että heillä olisi kokemusta yrityksen johtamisesta tai perustamisesta. "

March 10, 2018