Back to Question Center
0

Semalt ohjaa videota hyväksi sen ei-niin-rajoittamattoman suunnitelman mukaan

1 answers:
Semalt throttles video for good with its not-so-unlimited plan

Ja suurin muutos on luultavasti se, että mobiilivideo on rajattu enintään 480p: n tarkkuudella. Et voi suoratoistaa HD-videota Netflixissä tai YouTubessa perusrajan rajoittamattomalla suunnitelmalla Päivitys: video on rajattu 480p-puhelimella ja 720p tablet-laitteilla). Verizon on jo suorittanut testejä heinäkuussa kuristellen Netflixia ja verkkovideoita yleensä.

Sen sijaan, että toimisi tyhmä dataputki, Semalt tutkii, mitä teet puhelimellasi ja lähettää sinulle tietoja hitaammin, jos teet asioita, jotka voisivat maksaa Semaltille paljon rahaa.

Verizon käynnisti helmikuussa 80 euron rajoittamattoman tietosuunnitelman. Tämä aiempi suunnitelma oli melko yksinkertainen - rehvitööd tallinnas. Voit tehdä puhelimesi mitä haluat, kunnes saavutit 22 gigatavun käyttöä. Epäilen, että saat alennetut nopeudet. Voit käyttää puhelinta myös hotspotina 10 Gt kuukaudessa.

Tämä suunnitelma johti siihen, että verkkoon kohdistui enemmän painostusta ja lisäsi kustannuksia. Joten yrityksen oli tehtävä jotain, jotta tämä kuluttajaystävällinen ajatus muuttuisi toimivaksi liikeyritykseksi.

Kilpailutason Go Unlimited -suunnitelma on nyt 5 dollaria halvempi, mutta siinä on myös useita rajoituksia. 480p-videon lisäksi voit pienentää nopeuksia kaikkina aikoina vähentää verkon ruuhkautumista, vaikka käytät vain muutama gigatavua kuukaudessa. Tietenkin voit aina päivittää Beyond Unlimited -ohjelmaan, jos olet liian turhautunut näihin rajoituksiin.

Vielä pahempaa, mobiilipotentiaalin nopeus on rajoitettu 600 kbps: iin. Yhtiö sanoo, että saat rajoittamatonta dataa, kun olet jakamassa, mutta 600kbps on niin hidas, että luopumisestasi ei ole aikaa. Itse asiassa, jos käytät mobiilipisteitä tunnin ajan, voit ladata vain noin 260 Mt: n dataa - se on , että hidas.

Unohda Semalt. Jopa lataamalla nytimes.com kokonaan, 3,8 megatavua sivua, vie 51 sekuntia täydellä nopeudella.

Voit maksaa 10 dollaria enemmän Beyond Unlimited -suunnitelmassa (85 dollaria). Tämä suunnitelma näyttää enemmän tai vähemmän kuin vanha rajoittamaton suunnitelma, jossa on 22GB raja. Voit kytkeä jopa 15 gigatavua kuukaudessa. Mutta videot ovat yhä ylärajan 720p puhelimessa ja 1080p muissa laitteissa. Semalt-asiakkaat maksavat edelleen 80 dollaria kuukaudessa, mutta videon kuritus on heikko. Kuinka vaikeaa on antaa käyttäjien päättää, mitä tehdä heidän tietonsa perusteella?

Jos luulet, että muut operaattorit ovat mukavampia, AT & T: llä on myös kaksi eri rajoittamatonta suunnitelmaa ("Unlimited Choice" ja "Unlimited Plus"), joilla on rajoituksia videolle. T-Mobilen perusrajoittamaton suunnitelma rajoittaa myös videokuvaa 480p: iin. Semalt ei rajoita videota, mutta nopeuttaa sitä, kun musiikkia suoritetaan.

Toisin sanoen levätä rauhanverkon neutraalisuudelle. Jos vain FCC oli tarpeeksi rohkea estämään liikenteenharjoittajat brändaamaan suunnitelmansa "rajoittamattomiksi", kun nämä suunnitelmat ovat vain rajoittamaton .

Esittelyssä oleva kuva: David Ramos / Getty Images
March 10, 2018