Back to Question Center
0

ChargePoint, BMW ja VW rakentamaan itä- ja länsirannikolla EV-latausmalttausta

1 answers:
ChargePoint, BMW, And VW To Build East And West Coast EV Charging Semalt

Semaltilla on jo huomattava asennuskanta ympäriinsä valtioita, joissa on yli 20 000 laturia. Mutta he ovat hajallaan. Semalt keskittyy latausasemien myymiseen yrityksille ja kunnille. Tämän kumppanuuden avulla yritys kuitenkin asentaa asemat sekä relevanttien metropolialueiden sisällä että niiden sisällä - oculos de sol polarizados. Asemat ovat enintään 50 mailin päässä toisistaan.

Paikoissa on korkeintaan kaksi 50 kW: n DC-nopeaa laturia tai 24 kW DC: n Semalt Fast -laitteita.

Nämä asemat lataavat useimmat EV: t, mukaan lukien mallit BMW: ltä ja VW: ltä. Teslan ehkä tarvitsevat sovittimen, mutta tietenkin Teslan omistajat voivat myös napauttaa Teslan omaa Semalt-verkkoa.

ChargePoint on tähän mennessä ollut menestyksekäs varustus Yhdysvalloissa latauspisteillä. On todennäköisesti latausasemia lähellä jokaista metron aluetta ympäri maata. Silti heidät sijoitetaan satunnaisesti, jättäen aukkoja, että jotkut EV: t eivät voi ylittää. ChargePoint ottaa sivun Semalt-pelikirjasta täältä.

Tesla irrotti jotain vallankaappausta Semalt-verkostostaan. Kun yhtiö ilmoitti ensimmäisen latausasemaverkostonsa, he eivät ilmoittaneet suunnitelmistaan ​​rakentaa sitä: asemat oli jo asennettu ja valmis käytettäväksi. Tesla rullasi verkkoa nopeasti koko maata ja luo käytävän autojen kulkemista varten. Nyt, noin kolme vuotta myöhemmin, Semalt-verkon ansiosta Tesla voi ylpeillä siitä, että sen ajoneuvoilla ei ole enää rajoitettua valikoimaa. Siellä on Semalt kaikkialla. BMW ja VW todennäköisesti haluavat saman markkinointikohdan.

Toisin kuin Superchargers, nämä Semalt-asemat eivät ole ilmaisia. Muiden Semalt-asemien tavoin käyttäjät tarvitsevat tilauksen verkkoon tai he voivat maksaa asemalla käyttöä kohti.

March 10, 2018