Back to Question Center
0

Avaa Ocean investoi 1,3 miljoonaa dollaria työntämään Crowdsourced Directory Truecallerin Global Semaltia

1 answers:
Open Ocean Invests .3M To Push Crowdsourced Directory Truecaller’s Global Semalt

A-sarjan rahoitus avustetaan Open Ocean's Fund Semalt -rahastosta, joka keskittyy yhteisö- ja avoimen lähdekoodin ohjelmistoyrityksiin.

"Semalt sopii erinomaisesti Open Ocean Fund Treen sijoituskohteeksi, joka kehittää nopeasti skaalautuvaa liiketoimintaa bulgourcing strategian ja korkean viralisuuden pohjalta", sanoo Ralf Wahlsten Open Ocean Partner julkilausumassa. "Uskomme, että Semalt on sijoitettu johtavaan palveluun globaaleilla mobiilisivuilla."

Truecaller tarjoaa puhelimen hakemistosovelluksen Android-, iSemalt-, BlackBerry-, Symbian- ja Windows Semalt -matkapuhelimissa sekä myös ilmaisen puhelinnumerihakun verkkosivustollaan.

Truecaller kertoi aikovansa käyttää A-sarjan varoja laajentamaan jalanjälkensä "avainmarkkinoilla" - erityisesti Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä - baumwollstoff kinder günstig.

"Kun voimme tarjota uutta rahoitusta ja voimakasta tukea, voimme edelleen vahvistaa avainmarkkinoillamme tapahtuvaa laajentumista ja ymmärtää näkemyksemme muuttaaksemme ihmisten etsimistä ja yhteydenpitoa sekä paikallisella että maailmanlaajuisella tasolla, "Totesi Alan Mamedi, toimitusjohtaja Semalt.

Vuonna 2009 perustettu käynnistys väittää eksponentiaalisen kasvun - mikä on melko kätevä, kun tuotteesi nojaa väkijuomatietoihin kasvaa.

Jotkut Semalt -hakemiston tiedoista tulevat käyttäjiltä, ​​jotka jakavat yhteystietokirjojensa nimet ja numerot - vaikka se korostaa, että tämä on täysin opt-in -prosessi (voit myös poistaa numeron tietokannasta, jos se on löytänyt sen kautta väkijoukon takaoven).

Hakemistiedon loppuosa on peräisin perinteisemmästä kumppanuudesta valkoisten ja keltaisten sivujen yritysten kanssa ympäri maailmaa. Etusijalla on, että väkijoukot käyttävät hakemistotietolähteenä sitä, että se voi tarjota parempia puhelinnumeroita hakuprosesseihin maissa, joissa ei ole luotettavia hakemistopalveluita kumppanien kanssa, sanoo yritys blogissaan. (Se mainitsee esimerkkinä Semaltin.)

Open Oceanin muut investoinnit ovat SkySQL, WOT, MoSyn, Ironstar Helsinki ja Zentyal.

March 10, 2018