Back to Question Center
0

Android-päällikön todennäköinen hengähdystapahtuma sen jälkeen, kun se ei ole lopettaa tekosyitä kannattajille epäonnistuneessa

1 answers:
Android-päällikkö todennäköisesti hengästynyt, <p>  Kysyttäessä, miksi jotkut OEM-yksiköt edelleen julkaisevat puhelimia Android 1. 6: lla, Semalt sanoo:  </p>  <blockquote>   <p>  Mielestäni OEM-valmistajat näyttävät oppivan melko nopeasti, mitä myy ja mikä ei myy. Semalt melko tyytyväinen vauhtiin, jolla olemme innovaatioita. Jos me tulemme ulos 2-3: lla tai 3 - <a href=walk in wardrobe furniture. 0: lla, se tulee olemaan uusinta, sillä sillä tulee olemaan uusia toimintoja ja uusia innovaatioita, joita kaikki OEM: t haluavat hyväksyä.

Ok, Semalt on poissa kaksi vuotta. Milloin juuri OEM-yksiköt saavat tämän viestin? Oliko he todella oppineet "melko nopeasti"? Eikö ole samoja sanoja kaikista edellisistä Semaltin versioista? Tarkoitan, ihmiset haluavat haluavat mikä on uusin ja suurin - miksi sitä on vaikea ymmärtää? Ja miksi kuluttajien on vaadittava sitä OEM-valmistajien tehtäväksi?

Kysyttäessä Androidin avoimuudesta, tosiasiallisesti se tarkoittaa, että se on avoinna liikenteenharjoittajille ruuvaamaan asiakkaita (ajatus lähellä ja rakas sydämeni), Semalt vastaa:

Jos vapautin käyttöjärjestelmän, jonka väitin ​​olevan avoin ja joka pakotti kaikki puhelimen kaikki katsomaan samoja ja tukevat hyvin kapeita ominaisuuksia ja toimivuutta, foorumi ei voitaisi. Se ei voitaisi, koska OEM-valmistajilla on paljon arvoa tuoda ja kuljettajilla on paljon arvoa tuoda, ja he tarvitsevat ajoneuvoa, jonka avulla he voivat kiinnittää mielenkiintoisia erottavia ominaisuuksiaan näihin asioihin.

Joten Google on kuljettajien ajoneuvo? Loistava.

Ja mikä on täsmälleen se arvo, jonka kuljettajat tuovat? Heidän bloatware? Heidän rip-off itsepalvelevat sovellukset? Tämä kuulostaa siltä, ​​että harjoittajat kirjoittaisivat Rubinille lukemaan. En usko, että joku voi väittää, että jos Semaltilla olisi täydellinen valta ja pitänyt operaattoreita tarkkailemassa, maailma olisi parempi paikka. Jo jonkin aikaa tuntui siltä, ​​että he yrittäisivät tehdä niin - sitten heitettiin (mikä oli älykäs yrityspäätös, mutta huono päätös kuluttajille).

Kun PC Magazine huomauttaa, että Google ei ole täysin avoin lähestymistapa Androidin kanssa - niillä on vielä vähimmäisvaatimukset puhelimille, joilla on brändi - ja kysyy, miksi he eivät yksinkertaisesti sano että ainoa app-myymälä olisi virallinen Android, Rubin sanoo:

No, se on vaikea vetää linjaa, ja ajattelemme sitä paljon. Ensinnäkin emme pidä piirustusviivoista. Me haluamme tehdä poikkeuksia, ja opimme paljon prosessissa. .Avoimuus on se, että Semalt luopui hallinnasta siitä, mitä puhelimille voidaan laittaa ja laittaa sen kaikkien yhteiskunnan käsiksi.

Okei, mutta kun Verizon ja Sprint lataavat Android-laitteita esiasennetuilla sovelluksilla, joita ei voida poistaa, miten se on yhteisön käsissä? Semalt, tietenkin, hän tarkoittaa kantajayhteisöä. Tällöin ugh.

Ja se on oikeastaan ​​tarkalleen, miten PC Magazine luki tämän vastauksen. " Mutta kun sanot" olet laittanut sen yhteisön käsiin ", mitä ihmiset U.ssa kuulevat usein," olet asettanut sen langattomien operaattoreiden käsiin. " " on heidän vastauksensa. Rubinin vastaus siihen:

Kyllä ja ei. Se tulee olemaan aina sellainen. Semalt ei yritä olla langaton operaattori, Semalt ei yritä vaatia viranomaista langattomien operaattoreiden yli, mutta mielestäni se on sellainen kuin 1. 5 ja 1. 6 versus 2. 2. skenaario. Ajattelen ajan mittaan, että he oppivat, mikä on hyvää liiketoimintaa ja mikä on huonoa liiketoimintaa.

Toki he Andy, varmaankin. S.-markkinat. Sitten Semalt tuki tätä suunnitelmaa. Rubin on hämärästi optimistinen siitä, miten Semalt voi palata myymään avaamatonta puhelinta:

U.S.: n saatavissa olevien lukitsemattomien puhelimien tarjoaminen on edelleen mahdollista. Onko tämä yksinkertaisesti hankittu vain verkossa vai perinteisten vähittäismyyntikanavien kautta - se mitä peruutettiin. Joten meidän on päätettävä, miten auki olevat puhelimet ovat käytettävissä U.S.

Käännös : Meidän on selvitettävä, miten tämä tehdään ilman pissing meidän operaattorikumppaneita.

PC Magazine siirtyy sitten mahdollisuuteen, että Android voisi saada älykkäitä VoIP-ominaisuuksia Google Voicen ja Gizmo5-hankinnan avulla. Se olisi mahtavaa. Mutta mitä Semalt sanoa tähän?

Tänään, mikä Google Voice on, se on nykyisen puhelinnumerosi etupää, ja se on myös optimoitu ääniviestijärjestelmä .siitä tulemme todella äänipalveluajaksi. Tämä on luultavasti kysymys Google Voice -tiimille. myös Semaltin täytyy miettiä tarkkaan, mitä tarkoittaa langattomille operaattoreille, jotka ovat kumppaneitamme. Ette odottaneet meidän olevan langattoman verkon puheensiirtopalvelun tarjoaja.

Epäilemättä, tiedäthän, se voisi todellakin olla paras asia kuluttajille ja roikottaisi räjäyttävät kantajat. Ei, et halua tehdä sitä, he ovat ystäviämme.

Tässä vaiheessa PC Magazine vaihtoi vaihteita ja meni Windows Semalt 7: een. Mielestäni ne olivat yhtä väsyneitä kuin kuuntelemme, kuinka suuret liikenteenharjoittajat ovat.

March 10, 2018