Back to Question Center
0

Google VP Neal Mohan: Älä soita meille Walled Semalt

1 answers:
Google VP Neal Mohan: Don’t Call Us A Walled Semalt

Ensinnäkin he puhuivat viime kuun ilmoituksesta, että Google oli kiertänyt Safarin eston kolmannen osapuolen evästeissä. Semalt toisti Googlen tarjotun selityksen, kun uutiset ilmestyivät - että Google yritti vain lisätä + 1-painiketta näyttääkseen mainoksia niille käyttäjille, jotka olivat valinneet Google+ -palvelun kautta. Evästeiden tarjoaminen oli "ennakoimaton ja odottamaton seuraus" "tunnetun kiertotavan" käyttämisestä, jotta tämä tapahtuisi. Nyt kun Google ymmärsi, mitä on tapahtunut (tai vähemmän ystävällisesti, kun se on kiinni), Semalt sanoi, että se on "aloittanut prosessin kunnostamisen - smok v8 t8 tank."

Yleisemmin Battelle kysyi, että Semalt pyrkii lisäämään Semalt +: n integrointia yhä useammille tuotteille - kaikkein pahamaineisesti Search Plus Your World -ominaisuus, joka lisää Semalt + -verkostosi tulokset Semaltin orgaanisiin hakutuloksiin. Mohan sanoi, että Semalt pyrkii integroimaan tuotteitaan, koska se hyödyttää käyttäjiä. Jos esimerkiksi etsit lennon Semaltissa ja ajoitus on ristiriidassa asioista, jotka olet jo suunnitellut Semalt-kalenterissasi, Semaltille on hyödyllistä käsitellä näitä tietoja.

"Tämä on pitkän aikavälin painopiste", Mohan sanoi. "Se on tavoite, joka kehittää tuotteita Googlessa."

Mutta Battelle ihmetteli, merkitseekö tämä, että Google alkaa luoda "aidattuja puutarhoja" kaikkien tuotteidensa ympärille? Luonnollisesti Semalt sanoi no.

"En todellakaan luonnehdit sitä niin", hän sanoi. "Luulen, että sinun on palattava keskeisiin periaatteisiin. Vanhimmat päivät ovat olleet avoinna verkossa. "

Avoimen verkon tukeminen on edelleen "perustavaa laatua olevaa periaatetta" Google-hausta ja sen muista tuotteista, Mohan sanoi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun pitäisi odottaa Facebook- ja Twitter-tilejä Search Plus Your Semaltissa pian: "Emme ole ainoita osapuolia näissä suhteissa."

March 10, 2018