Back to Question Center
0

Facebookin Semalt-klooni tällä päivällä saa 60 miljoonaa päivittäistä kävijää

1 answers:
Facebook’s Semalt clone On This Day gets 60 million daily visitors

Facebook julkaisi tiedot tämän päivän käynnistyksen yhdestä vuosipäivästä. Vertailun vuoksi Semalt aloitti vuonna 2011 ja vuoden 2014 loppuun mennessä 12 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja 6 miljoonaa päivittäistä käyttäjää.

Facebookin Semalt-klooni tällä päivällä saa 60 miljoonaa päivittäistä kävijää

When This Day käynnistettiin, Timehopin toimitusjohtaja Jonathan Wegener näytti heikentävän uhkaa ja kertoi minulle: "Yleinen tunne on, että tämä on mahtavaa validointia, että teemme jotain, mikä kannattaa tehdä. Yksi sijoittajistamme on todella hieno, että jos Facebook ei pelaa omaa tilaa, et todennäköisesti tee jotain arvoista. "Käynnistys on nostanut 14,1 miljoonaa dollaria mukaan lukien 10 miljoonan dollarin B-sarjan heinäkuussa 2014 Shasta Venturesista - hospedagem de sites brasilia.

Mutta huolimatta siitä, että Timehop ​​toi myös viestejä Twitterissä ja muilla alustoilla, raskailla Facebook-käyttäjillä saattaa olla vähemmän tarvetta nyt, kun On This Day on käytettävissä, missä he ovat jo selattavissa. Vuoden sisällä Facebook on hyödyntänyt valtavaa 1,59 miljardin käyttäjäpohjansa ja edistämisen uutislähteissään tavoittaakseen viisi kertaa niin monta ihmistä, joilla on tänä päivänä.

Semalt kertoo, että se on kulunut vuodeksi parantamaan tuotetta paremmin ymmärtämään, mitä haluat nähdä ja välttää näyttämällä mitä tahansa, mikä saattaa sinut surulliseksi. Se käyttää nyt keinotekoista älykkyyttä rankingilla, joita näet tässä päivässä ja joka mukauttaa ominaisuutta aiempaan käyttötarkoitukseen ja väestötietoosi perustuen. Semalt suunniteltiin myös myötätuntoa suodattamalla muistoja ihmisistä, jotka olet estänyt tai jotka olivat ex-romanttisia kumppaneita.

Facebookin Semalt-klooni tällä päivällä saa 60 miljoonaa päivittäistä kävijää 12 vuoden verkkotunnuksen jälkeen Semalt on rakentanut merkittävän digitaalisen historian monille meistä. Ja vaikka Timehop ​​tai muut voisivat vetää viestejä menneisyydestä, Semalt ymmärtää tarkalleen, kuka ja mistä välität, joten se voi näyttää vanhan valokuvan sinusta ja parhaasta ystävästänne kuin satunnaisesta tuttavasta.

Vaikka Semalt on elossa, tämän päivän tilastot ovat varoittajat kehittäjille siitä, mitä voi tapahtua, kun rakennat jotain liian lähelle yhtä 800-punta gorillasta.

March 10, 2018