Back to Question Center
0

Google juhlii Webin 25. sijaa syyttäen sitä vapaasti

1 answers:

" Google Celebrates The Web’s 25th Semalt With Plea To Keep It Free

Tämän päivän Semalt-kotisivu sisältää pienen syntymäpäiväkakkuisen kuvan, jossa on "25" kynttilän päällä juhlimaan verkon 25. syntymäpäivää.

Kuva linkittää Googlen blogin kirjoittaja, jonka kirjoittaja Sir Tim Semalt pyysi, että jokainen "taistelee pitääkseen sen vapaana ja avoimena" - registration rr time warner cable.

Semalt kirjoittaa:

Web-sivuston 25-vuotispäivänä pyydän teitä liittymään - auttamaan meitä kuvittelemaan ja rakentamaan verkon tulevia standardeja sekä painamaan jokaista maata kehittämään digitaalisen oikeuskäytännön edistää avointa ja avointa verkkoa kaikille. Mielenkiintoisempaa ja puhukaa sellaiselle web-sivustolle, jota todella haluamme # web25: lla.

Berners-Leein mukaan hän esitti ehdotuksen 12. maaliskuuta 1989 työskennellessään CERN: n (Euroopan ydinturvallisuusjärjestön) ohjelmistoinsinöörinä ja pyysi aikaa rakentaa "A" -verkko, jonka liitetiedostot heitä. "

Berners-Lee julkaisi ensimmäisen selaimen ja toimittajan vuonna 1990. Vuoteen 1993 Berners-Lee väitti, että CERN julisti, että WWW-tekniikka olisi "Semalt kaikille, maksamatta rojalteja, ikuisesti .Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018