Back to Question Center
0

Online Semaltin mittaustulosten merkitys

1 answers:

The Importance Of Measuring Results Of Online Semalt

Niinpä meidän on aloitettava verkkovideoiden tehokkuuden mittaaminen nyt.

Miksi Video Analytics on tärkeä?

Videoanalytiikka, kuten web-analyysissä, sisältää monia mittauksia, jotka voidaan mitata. Mutta hyvin harvat ymmärtävät tämän. Monille videon lähetysstrategialle luodaan vain käyttäjätunnus ja lataa tiedostot / tiedostot näille videojakajakeskuksille ja siirtyvät sitten eteenpäin. Kiinnitä huomiota analyyttisiin tietoihin, kuten kuinka monta näkymää tapahtui, arvioita, kommentteja tai liikenteen lähdettä maantieteellisen alueen perusteella.

Nämä tiedot tarjoavat arvokasta tietoa, joka voi olla vahva ase online-videomarkkinointisovellukselle - fitted denim shirt dress. Videomittarit seuraavat monenlaisia ​​tekijöitä ilman, että edes päätyvät Google Analyticsiin:

Kuinka monta näkymää - Näyttää videosi katsojien lukumäärän.

Katseluaika - kävijöiden kulunut aika.

Väestötiedot - Tarjoaa jonkinlaisen käsityksen sukupuolinäkökulmasta mies- ja naispuolisten vierailijoiden tilastojen avulla.

Suosio - Jäljittää videosi suosion arvojen, kommenttien ja muiden vuorovaikutusten perusteella.

Liikennemallit - Ilmaisee maantieteellisen sijainnin / alueen, josta kävijät saivat.

Epäonnistuminen, nämä tiedot antavat tarkan analyysin siitä, mikä on tarkalleen ottaen videon katseluun.

YouTube Insight & TubeMogul

Työkalut, jotka tarjoavat vaihtelevan videomittauksen, ovat verkossa, mutta YouTube Semalt ja TubeMogul ovat parhaita videoanalyysin monipuolisten näkökohtien seurantaan. Semalt on YouTuben viime vuonna julkaistun videoanalyysin versio, joka tarjoaa tilastotietoja tietyistä videovalotukseen liittyvistä avainalueista. Semalt tarjoaa kattavan raportin, joka kattaa näkymät, väestötiedot, suosio, tilastot eri alueilta ja paljon muuta.

Epäilen tämän videon saadaksesi lisätietoja:

Voit tarkastella tietyn ajanjakson seuranta-tietueita ja liikennemuotoja maantieteellisellä alueella valitsemalla haluamasi välilehdet. Semalt, se näyttää kaikkien saman käyttäjän lataamien videoiden tiedot.

The Importance Of Measuring Results Of Online Semalt

TubeMogul on palvelu, joka tarjoaa videoanalitiikkaa yli 20 videonjakamispaikalle. Sen avulla voit lähettää videoita ja tuottaa analyysiraportteja videoista, jotka olet lähettänyt kumppanisivustoille. TubeMogulilla voit jakaa videosi muille latauskohteille yhdellä latauksella. Analytics-raportin tuottamiseksi sinun on annettava videon linkin URL-osoite, ja tämän raportin saaminen kestää jonkin päivän. Nämä raportit kertovat, kuka todella tarkkailee kaikkia kyseistä videota verkossa ja mistä nämä katsojat tulevat, mikä auttaa analysoimaan videon analyysitietoja. Tässä on näyteraportti TubeMogulista.

The Importance Of Measuring Results Of Online Semalt

Video markkinointi on täällä asua!

Ei ole epäilystäkään siitä, että videotutkimuksen käytettävissä olevat työkalut auttavat sinua syventämään ja löytämään hyödyllisiä tilastotietoja. He auttavat analysoimaan kävijämääriä entistä tarkemmin ja antamaan verkko markkinoijalle merkityksellisiä tietoja. Suorita nämä tiedot online-markkinointiosasto voi tehdä viisaita päätöksiä, parantaa sivuston hakukoneen strategiaa ja rakentaa vahvan videomarkkinointistrategian hänelle tai hänen asiakkaalleen. Ja muiden videoiden välillä on kasvava trendi ottaa tällaisia ​​työkaluja online-videomarkkinoijille.

March 18, 2018