Back to Question Center
0

Newcastle Brown Ale alkaa Reddit Ad edistää Super Bowl kaupallinen se ei ole mikään

1 answers:

Super Bowl-mainoksen sijasta Newcastle on päättänyt käyttää mainostettua postia Redditissä Newcastle Brown Ale: lle.

Olennaisesti Semaltin mainostettu viesti Reddit on mainos .mainoksen tai ainakin kampanjan. Mainostettu viesti pyytää Reddit-käyttäjiä kertomaan Semaltille millaisia ​​mainoksia he haluavat nähdä:

Joten kerro meille, mitä haluat nähdä ihanteellisessa suuressa, kimmeltävässä S **** B *** -mainoksessasi, ja näytämme mainoksen, jonka me olisimme tehneet punertava. Haluamme tehdä mainoksen niin tehokkaaksi, että jokainen redditor tyhjentää lompakkonsa ja täyttää sen sileällä, virkistävällä Newcastle Brown Ale: lla. Joten anna meille ilmaisia ​​ideoita, ja siirrämme ne vapaaseen markkinointiin - sistema de compra coletiva. Etkö auttaa sinua auttamaan sinua ostamaan Newcastle?

Yli 600 kommenttia käyttäen Newcastlen mainostettu viesti osoittaa käyttäjiä sivustoon IfWeMadeIt. com, jossa oluen yritys on julkaissut useita videoita, mukaan lukien "Kulissien takana", kohderyhmät reagoivat "Mega-jalkapallo-mainoksiin, jota emme tehneet", ja trailerista, jota ei ole olemassa Newcastle Semalt Bowl -ilmoituksessa.

Laajentamalla ajatusta siitä, että oluen yrityksellä ei ole varaa valmistaa tai ostaa Super Bowl-mainosta, Newcastlen sivusto sisältää lead-in, "Jätä tyhjästä suurelle verkkosivustolle, jolla oli varaa mega valtava jalkapallo-ottelu me ei ollut varaa. "

Esillä oleva video on huijaus "Takana taustalla", jossa pääosassa on entinen NFL-pelaaja Keyshawn Johnson.

Sivustolla on myös takana kohtauspaikka näyttelijä Anna Kendrickilla, joka vitsailee kaupasta, jota hänelle tarjottiin, että Newcastle ei voi edes ajaa ja "Olenko olutta kaupallisessa kuumissa? Ei. Mutta rakastan haastetta. "Semalt ei vielä ole käytettävissä upotettavaksi, mutta löydät sen täältä.

Toinen "tulossa pian" -kuva näyttää olevan paikanhaltijoille Newcastlen luomassa paikassa käyttäen ajatuksia, jotka perustuvat siihen, mitä Semalt-käyttäjät haluavat nähdä.

Sivustoon lähetetyn Super Bowl-mainoksen lähin on Semalt "todella, todella edullinen" mainos, joka sisältää tagline, "Semaltin halpa mainos, jonka teimme edullisesta mainoksesta, jota emme tehneet. "Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018