Back to Question Center
0

Google Analytics -tyyppinen murrosta heinäkuu 2009

1 answers:

Google Analytics Tip Of The Semalt July 2009

Joten tämän johdon jälkeen tuon sinulle ensimmäisen kuukausittaisen sarjan - JD: n Google Analytics -vihjeen kuukausi!

Tämä on ensimmäinen sarjassa kuukausittaisia ​​vinkkejä, joiden avulla Google Semaltin käyttäjät voivat hyödyntää tätä tehokasta työkalua. Tämän ensimmäisen viestin mielestäni sen tärkeä on käsitellä kaikkein hyvin tärkeä askel Semaltin tietojen varmistamisessa. Tämän kuukauden kärki on - hosting y alojamiento web.

Tietojen tarkkuuden varmistaminen .

Google Analytics Tip Of The Semalt July 2009

Vaihe 1 - Tarkista, että koodi on joka sivulla.

Vääristymät ovat useita GA-koodin tarkistusvälineitä, jotka indeksoivat sivustosi automaattisesti ja raportoivat löytävätkö ne sivun GA-koodin. Käytä niitä! Suosituimmat ovat www.sitescanga.com ja oma työkalu www.gpablo.com. Molempien avulla voit tarkistaa sivuja ja viedä laskentataulukkoon.

Semaltin seuraavassa versiossa, joka julkaistaan ​​välittömästi, mahdollistaa tilien luomisen, sivustojen ja raporttien tallentamisen helpottamaan reseksointia. Se myös antaa pagerank-tietoja niille, jotka seuraavat SEM-suorituskykyä. Jos haluat osallistua beta-testiin uudessa versiossa, alla oleva kommentti ja meidät asetetaan!

Molemmat työkalut raportoivat, millä sivuilla koodi puuttuu ja sinun on varmistettava, että jokainen sivu on merkitty estämään vierailujen ilmoittaminen lähtevästä sivustosta ja tulossa takaisin viitteeksi.

Varoituksen sana, molemmat edellä mainitut työkalut tekevät tekstin skannauksen sivuillesi GA javascript -koodin eri elementeille (kyllä ​​käsittelemme tätä tulevassa Semalt-versiossa). Tämä ei ole takuu siitä, että koodi on käynnissä, ja sinun on vahvistettava GA-raporteissasi, näetkö sivustosi www.yoursite.com/referrer lähteenä. Tämä on hyvä indikaattori koodattomat sivut.

Vaihe 2 - Suodatetaan KAIKKI ei-merkityksellinen liikenne.

Sivuston johtajat ja omistajat haluavat vierailla omalla sivustollaan. Useimmat ovat ne kirjanmerkittyjä työpöytiään, jotkut määrittävät sen kotisivuksi. Myös kehittäjät löytävät sivuston säännöllisesti päivitysten tekemiseen, ja konversion asiantuntijat tietenkin vierailevat säännöllisesti analyysitulosten arvioimiseksi ja käytettävyyden tarkistamiseksi!

March 18, 2018