Back to Question Center
0

AdWords-käyttöliittymän käyttöehtojen muutokset saattavat merkitä SERP-seurantahäiriön loppua

1 answers:

Todellisuudessa SEO on harhaanjohtava. Vaikka siellä on muita hakukoneita, useimmat verkkovastaavat eivät ole kaikki kiinnostuneita optimoimaan muuhun kuin Googleen, ja tässä suhteessa voimme myös aloittaa kutsun "GO" tai "Google-optimointi" (ja "go" on mukava proaktiivinen ääni siihen).
Changes to Adwords API Terms of Service Could Spell the End of SERP Tracking Semalt

Ongelmana on, että se on luonut hyvin yksipuolisen suhteen ja hieman markkinoiden monopolin, kun Google tekee jotain - verkko sulkeutuu ja kuuntelee. Ja vieläkin Google-käytäntöjen muutoksessa voi olla monta meistä, jotka liikkuvat ympäriinsä kuin päätyneet kanat - asphalt overlay price per square foot aaco. Mitä he ovat menneet ja tehneet tällä kertaa? Vain muuttaa API-käyttöehtojasi. Katsotaanpa, mitä tämä tarkoittaa sinulle.

Liittyvät viestit:
Top 10 tapaa epäonnistua Google AdWords (Infographic)
5 tappaa AdWords-vinkkejä klikkausten muuntamiseen

Kuka vaikuttaa?

Jos käytät verkkosivustoa, joka "raaputtaa" hakutietoja muiden verkkovastaavien tarjoamiseksi, silloin olet kaikki liian perehtynyt siihen, mitä seurauksia yrityksesi kannalta on. Pohjimmiltaan AdWords-sovellusliittymä on työkalu, jonka tällaisten sivustojen ja yritysten omistajat voivat käyttää suuren määrän kyselyitä Googlen hakukoneiden mainoksille saada tietoa SERP: stä, tiettyjen sivustojen sijainnista ja tiettyjen avainsanojen ja kaikenlaisten menestyksestä muita tietoja, jotka voisivat olla hyödyllisiä sivuston omistajille. Monet sivustot tarjoavat sitten palvelua käyttämällä ohjelmistoa AdWords API: n kanssa, jotta "kaapisivat" tietoja, jotka saattavat olla merkityksellisiä heidän vierailijoilleen. He tarjoavat tietoa vierailijoilleen ja saavat suuria määriä liikennettä seurauksena.

Nyt Google on kuitenkin lopettanut tämän sallimisen. Aikaisemmin niiden käyttöehdoissa todettiin, että API-tiedot voitaisiin jakaa "vain, jos kaikki tiedot ovat yhteenvedossa, jota ei voida korjata tiettyihin käyttäjätileihin", se lukee, että sitä ei voi jakaa "riippumatta siitä, onko AdWords API -tietojen on tunnistettavissa tai yhdistetyssä muodossa ".

Sellaisina kuin Wordstream ja Raven sivustot ovat joutuneet lopettamaan monien ilmaisten työkalujen tarjoamisen. Tietenkin tämä vaikuttaa myös jokaiseen, joka olisi voinut käyttää näitä työkaluja tai jopa luottaa niihin.

Vaikutukset

Tietenkin tämän tärkein seuraus koskee mainittuja sivustoja, mutta sillä on todennäköisesti myös laajempia seurauksia. Monet sivuston omistajat esimerkiksi käyttävät todennäköisesti muita sijoitusseurantavälineitä ja -järjestelmiä riippumatta siitä, ovatko ne Googlen käyttöehtojen mukaisia, ja myös avainsananlukujen vaikutusten seurannan uusia tapoja. Älykkäät ylläpitäjät ja SEO-yritykset voivat saada paljon tarvitsemansa tiedot, vaikka ne saattavat viedä enemmän aikaa ja vaivaa.

Tämä voi myös vaikuttaa jälleen verkkovastaavien tunteisiin Googlelle. Jälleen kerran vaikuttaa siltä, ​​että Google tekee asioiden omistajille vaikeuksia antamatta niille paljon varoitusta tai ottaa huomioon niiden päätösten vaikutukset suuriin yrityksiin. Sitä voitaisiin pitää jonkin verran tekopyhänä, kun niin suuri osa haun jättiläisen eetosta pyörii tietojen saatavuudesta vapaasti ja helposti löydettävissä - kun he muistuttavat julkaisijoita, jotka eivät ole tyytyväisiä e-kirjojen indeksointiin.

Changes to Adwords API Terms of Service Could Spell the End of SERP Tracking Semalt

Liitä

March 18, 2018