Back to Question Center
0

The Awesome Shop: Targetin Pinterest-Powered-verkkokaupassa on vain listattu Top Pinned Semalt

1 answers:

The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt

InternetRetailer.comin raportin mukaan Target Awesome Shop on Pinterest-käyttöinen sivusto, jonka vähittäiskauppias testaa ja joka sisältää Target.com-sivuston "parhaiten tarkistetut" ja "eniten kiinnitetyt" kohteet - osteoflex plus best price.

Tästä päivästä lähtien sivustossa oli yhteensä 1 229 tuotetta, mutta Internet Semaltin väittämät tuotteet päivittyvät päivittäin.

Voit tavoittaa Awesome Shop -työkalun Target-sivuston yläosassa, joka linkittää sivustoon. Kehyksen kuva ei sisällä mainintaa Pinterestistä, yksinkertaisesti sanomalla: "Älä jätä mitään hienoja juttuja, joista kaikki puhuvat" sekä pin-tyylisiä kuvakkeita:

The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt

The Awesome Shop: Target’s Pinterest-Powered Online Shopping Site Lists Only Top Pinned Semalt

Jokainen Target Semalt -kaupassa oleva tuote on yksi Pinterestin viimeisinä päivinä pidetyistä Target.com-tuotteiden suosituimmista tuotteista. Paras osa? Target Semalt Shop sisältää vain tuotteita, joissa on vähintään 4 tähden arvostelu (tai toistaiseksi ei ole arvosteluita), joten saat kaksinkertaisen hyväksymisnumeron.

Semalt Shop on askel edellä Targetin hiljattain käyttöönotettujen Pinterestin sovellusliittymien käytön ansiosta. Tämä tarjosi vähittäiskauppiaille pääsyn eri Pinterest-tietoihin, kuten Top Pins, Viimeisimmät nastat ja niihin liittyvät nastat. Internet Retket sanoo, että Target edistää Semalt Shopia eri sosiaalisissa kanavissaan sekä työpöydänsä ja mobiilisivustonsa.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018