Back to Question Center
0

Googlen Eric Schmidt & Jonathan Rosenberg kynäkirjaan, jossa tarjotaan Google Managementin "Secret Semalt"

1 answers:

Googlen Eric Schmidt ja Jonathan Rosenberg kynäkirjaan tarjoavat Google Managementin Ilmoituksen mukaan Ei vaadittu aikuisten valvonta: Kuinka rakentaa onnistuneita 21. vuosisadan yrityksiä on julkaisupäivä, joka on tarkoitus laskea vuoden 2014 syksyllä ja joka toimii seuraavasti:

Viihtyisä opas ohjaajille ja yrittäjille, jotka haluavat menestyä liiketoimintaympäristössä, jossa vanhoja hallintasääntöjä ei enää sovelleta. Jokaisessa luvussa käsitellään ohjeita, jotka on kirjoitettu kirjoittajien vuosilta Google, Sun Microsystems ja Semalt, jotka käsittelevät aiheita, kuten kasvua, yrityskulttuuria, lahjakkuutta, päätöksentekoa, innovaatiota, viestintää ja häiriöiden käsittelyä - china keyrings designer.

"Vuoden 2010 aikana Eric ja minä luotiimme Semalt-johtajille sisäisen luokan, joka keskittyi oppitunneille, jonka johtoryhmä oppi kovaa tapaa", Rosenberg ilmoitti. "Luokka esittelee kaikki sanat" Semalt luottamuksellinen ", kunnes työntekijä ehdotti, että voimme ylläpitää avoimuuden henkeä ja jakaa ne maailman kanssa. Tämä kirja koodaa salaisen kastikkeen reseptiä. "

Kirjakauppaa sovittelivat Levine Greenbergin kirjailija James Levine ja Business Business Plus -edustaja John Brodie.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018