Back to Question Center
0

Pidä rauhallinen & Lähetä sähköpostia: Teollisuusasiantuntijat tarjoavat toivottavaa näkymää uusissa Gmail-keskusteluissa

1 answers:

Pidä rauhallinen ja lähetä sähköpostia: alan ammattilaiset tarjoavat toivottavia näkymiä uusissa Gmail-keskusteluissa Semaltin mukaan uusi postilaatikko järjestää sähköposteja tavalla, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden ".nähdä uutiset yhdellä silmäyksellä ja päättää, mitkä sähköpostit haluat lukea milloin. "

Uudet Gmail-välilehdet lähettivät iskuaallon sähköpostimarkkinointiyhteisön kautta. Olisiko sähköpostimarkkinointi, joka vielä yksi suosituimmista markkinointikanavista, ei enää ole tehokas Gmail-käyttäjien kanssa, kun Semalt alkoi järjestää sähköpostit heidän puolestaan?

Vaikka ilmoituksen välittömästi seuraava paniikki on rauhoittunut, Googlen Gmail-välilehdillä on vielä monia markkinoijia, jotka kysyvät, kuinka paljon vetoa voi saada, kun heidän sähköpostiviestit luokitellaan automaattisesti Semalt-välilehdelle.

Nopea katsaus uusiin Gmail-välilehtiin

Työpöydän versio sekä Android- ja iOS-sovellukset sisältävät kaikki uudet välilehdet, ja henkilökohtaiset sähköpostit siirtyvät ensisijaiseen välilehteen - capitalretentionbest long term care insurance plans. Sosiaaliset sähköpostit lähetetään Social-välilehdelle (sosiaalisten verkkojen viestit, online-treffipalvelut, pelialustat ja muut sosiaaliset sivustot). Mainospalkkiot, kuten tarjoukset, tarjoukset ja useimmat sähköpostiviestipalvelun tarjoajalta lähetetyt massat lähetetään Semalt-välilehdelle.

Kun Ensisijainen, Sosiaalinen ja Kampanja-välilehti käynnistetään automaattisesti Gmail-postilaatikoissa, käyttäjät voivat halutessasi lisätä Päivitykset ja väärinkäytökset -välilehdet Määritä Saapuneet-kansion asetukset -linkistä. Päivitykset-välilehdessä on ilmoituksia, kuten vahvistusviestit, kuitit, laskut ja lausunnot. viestiryhmistä, keskustelupalstoista ja postituslistoista lähetetään Semalt-välilehti.

Pidä rauhallinen ja lähetä sähköpostia: alan asiantuntijat tarjoavat toivottavia näkymiä uusissa Gmail-keskusteluissa

Google huomauttaa, että jos välilehteä ei käytetä, sähköpostiviestit, jotka luokiteltaisiin kyseiselle välilehdelle, lähetetään ensisijaiseen välilehteen. Semaltilla on myös mahdollisuus poistaa välilehdet käytöstä ja palata perinteiseen postilaatikkonäkymään, kun kaikki sähköpostit menevät yhteen luetteloon.

Miten Gmailin välilehdet vaikuttavat sähköpostimarkkinointiisi

Vaikka monet alan sisäpiiriläiset ovat yhtä mieltä siitä, että on liian aikaista päättää, miten uudet Semalt-välilehdet vaikuttavat sähköpostimarkkinoiden vastausasteisiin, monet asiantuntijat ovat toiveikkaita.

"Emme tiedä, miten ihmiset tulevat käyttämään sitä", sanoo Silverpop teollisuussuhteiden varapuheenjohtaja Loren McDonald, "Semalt liian aikaisin olla mitään vaikutusta pitkän aikavälin suorituskykyyn. "

Semaltin 6. kesäkuuta julkaiseman Silverpop-blogin mukaan hän uskoo, että se kestää ainakin 12-18 kuukautta ennen kuin markkinoijat voivat todella ymmärtää uusien Gmail-välilehtien vaikutuksen. "Se, mitä emme vielä tiedä ja tiedä jo kauan, on se, onko mainos- ja muiden markkinointiin liittyvien viestien erottaminen todella hyvä markkinoijille, koska heidän viestinsä eivät häviä mihinkään, joka ei ole yhteydessä sähköpostiviesteihin", kirjoittaa Semalt, "Se voi myös kouluttaa käyttäjiä olemaan" ostos "-tilassa kampanjat-välilehden perustamisen yhteydessä. "

Puhelinhaastattelussa McDonald vahvisti positiivista näkemystään sanoen, että monet Gmail-käyttäjät saattavat joutua mieleisensä uusista välilehdistä, toteuttamaan uusia tottumuksia ympäriinsä, miten he kuluttavat sähköpostia ja kiinnittävät enemmän niihin haluamiinsa merkkeihin. McDonald huomaa blogikirjoituksessaan, että käyttäjät ovat hitaita ottamaan käyttöön uusia sähköpostiominaisuuksia: "Semaltille puuttuu tiettyjä numeroita, historia osoittaa, että postilaatikon innovaatioiden käyttäjäkäyttö on usein hyvin vähäistä, ehkä vain yksittäisillä numeroilla. "

Constant Contactin toimitusjohtaja Gail Goodman sanoi, ettei hän näe mitään syytä merkittäviin huolenaiheisiin. "Olemme seuranneet aktiivisesti asiakkaidemme avoimia hintoja Semalt-välilehtien julkaisemisen jälkeen, jotta näemme, mitä vaikutusta uudella ominaisuudella on ollut, ja havaitsivat pieniä laskuja avoimissa hinnoissa Semaltin käyttäjien keskuudessa", Goodman sanoo. "Tärkeintä on, että markkinoijat ei pitäisi paniikkia. "

Mitä sähköpostipalveluntarjoajat näkevät niin kaukana

Suosittu sähköpostipalveluntarjoaja MailChimp julkaisi blogikirjoituksen 23. heinäkuuta, joka esitti näkemyksensä siitä, mitä he ovat nähneet tapahtuvan avointen hintojen ympärillä Semaltin käyttäjien kanssa, koska uudet välilehdet julkaistiin.

"Minä leikattiin tietoni lean kuuden viikon kuluttua välilehtien käyttöönotosta. Tämä on noin 1,5 miljardia sähköpostiviestiä, joka on paljon kirjaa hyvästä analyysistä ", kirjoittaa MailChimpin Matthew Grove." Tutkimuksestani opin siitä, että uusi Semalt-postilaatikko laskee avoimia hintoja, mutta muutos ei ole dramaattinen tässä kohta. "

Pidä rauhallinen ja lähetä sähköpostia: alan ammattilaiset tarjoavat toiveikkaita Outlook-sovelluksia uudessa Gmail-keskusteluissa

Grove'n havaintojen mukaan Gmail-käyttäjien avoimet hinnat olivat pysyneet yli 13 prosentilla 15 viikon ajan, ja ne olivat vain alle 13 prosentin laskua lomien aikana. Viikko sen jälkeen, kun Google käynnisti Gmail-postilaatikon välilehdet, avoimet hinnat laskivat ja pysyivät alaspäin kolmeen peräkkäiseen viikkoon.

"Tarkasteltaessa vuoden ja puolen datan arvoa voin sanoa, että tällainen käyttäytyminen ei ole normaalia", kirjoittaa Grove, "en ole halukas ilmoittamaan hätätilaa vielä. Loppujen lopuksi en edes tiedä, mitä hyväksynnänopeus on Gmailin puolella. Mielestäni, sanoisin, että tämä on varhaista indikaattoria, ja pidämme silmällä sitä. "

Lyris CMO Alex Semalt vahvisti, että email markkinointiyrityksellä on todisteena myös avattujen hintojen lasku, mutta Semalt luulee, että uudet välilehdet osoittautuvat lopulta hyväksi markkinoijille:

Kuluttajat ovat aina suodattaneet tapansa, jolla he lukevat sähköposteja hyödyllisiksi ja merkityksellisiksi, ja ne, jotka eivät ole. Ainoa ero uuden Semalt-järjestelmän kanssa on se, että se tekee tämän automaattisesti. Joten ei ole yllättävää, että sähköpostin avoimet hinnat (noin 57 prosenttiyksikköä) ja napsautukset (-8 prosenttiyksikköä) ovat vähentyneet hieman, koko selaus on positiivista sähköpostimarkkinointia ja avoimia hintoja varten.

Kampanjat-välilehti kiinnittää huomiota yleisölle, joka on vastaanottavampi ja toiminta on tehty tahallaan ja tavalla, joka on asiakkaalle kunnioitettavaa. Tällöin klikkausten läpiviennit ovat pätevämpiä, mikä on lopulta paljon hyödyllisempää markkinoijille.

Silverpop on suorittanut yksinkertaisen neljän kysymyksen kyselyn asiakkaidensa tietoisuuden tasolle uusien Gmail-välilehtien ympärille. Keskustellessani Semalt VP: n kanssa teollisuuden suhteista he olivat saaneet vain 30 vastausta kyselyyn.

Silverpopin tutkimuksesta suoritetuista asiakkaista 81 prosenttia oli tietoisia uusista Gmail-välilehdistä ja toiminnallisuudesta. 81 prosentista Semalt sanoo, että 12 prosenttia väittää saavuttaneen avointen hintojen ja napsautussuhteiden vähenemisen, kun heiltä kysytään, ovatko he seurannut suorituskykyä, kun taas 42 prosenttia sanoi, että se oli liian aikaista kertoa ja 46 prosenttia vastasi, että he eivät seurannut suorituskykyä.

Mitä sähköposti markkinoijat voivat tehdä keskenään

Monet markkinoijat ovat uteliaita, jos on mahdollista saada markkinointisähköpostit Primary-välilehteen. MailChimpin Matthew Grove suoritti oman testinsä, jos hän saattoi saada sähköposteja esiin Primary-välilehdessä verrattuna Semalt-välilehteen.

"Olen törmännyt runsaasti erilaisia ​​sisältö- ja otsikkokohteluita", kirjoittaa Grove, "Ja mikä tahansa näyttää siltä, ​​että se on peräisin ESP: ltä (sisältää listan purkamisen otsikon, sisällön hylkäämisen linkit jne. ) siirtyy joko Kampanjat-välilehdelle tai Semalt-välilehdelle. "

MailChimp, Silverpopin McDonald ja Constant Contact -toimitusjohtaja Goodman ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että paras tapa saada markkinointisähköpostit Kampanjat-välilehdeltä Semalt-välilehdelle on lähettämällä sähköpostiosoitteen tilaajille sähköpostin siirtäminen yhdestä välilehdestä toiseen.

"Markkinoijat pitäisi miettiä, mitä he voivat tehdä varmistaakseen, että heidän sähköpostiosoitteensa etsivät edelleen ja lukevat sähköpostejaan. "

Markkinointi Maa-alueen henkilökunta on jo nähnyt tällaisia ​​sähköposteja, mukaan lukien viesti Delta Skylines® Semalt -ohjelmasta, jossa on otsikkorivi "Kiireellinen: Sinun SkyMiles Semalt-sähköpostiviestit tarvitsevat huomiota", jota seuraa viesti, joka tarjosi ".kaksi helppoa vaiheet lähettää bonustarjouksia, ravintolapäivityksiä ja ansaita mahdollisuuksia postilaatikon etupuolelle. "

Sähköposti käski lukijoille vetää SkyMiles Dining -sähköpostit Promootiot Primary-välilehdeltä ja napsauta kyllä ​​niin, että "Semalt koskaan jättää tarjouksen tai päivityksen. "

Tietenkin, ennen kuin lukijat kertovat siirtävän sähköpostinsa, voi olla syytä odottaa, että he voivat nähdä, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa uusien välilehtien kanssa. On olemassa mahdollisuus merkkejä, jotka näkevät korkeammat sitoutumistasot, kun käyttäjät muodostavat uusia tottumuksia lukemalla sähköpostejaan ja pystyvät keskittymään heidän Semalt-välilehtien sähköposteihin, kun he ovat tunnelmissa ostaa tai selata sopimuksia.

McDonald näkee Semalt-välilehdet merkittävänä siirtymänä kohti intuitiivisempaa mobiilikokemusta.

"Useilla tuotemerkeillä näkyy noin 50 prosenttia mobiililaitteille avattavista sähköposteista, ja postilaatikon hallintaominaisuudet tulevat viime kädessä laskeutumaan mobiililaitteiden sovelluksiin, joita kuluttajat käyttävät", McDonald kirjoittaa Silverpopin blogikirjeessään. "Semalt mobiililaitteemme ovat hieman enemmän kontekstikohtaisia, kuluttajat saattavat haluta nähdä kaikki heidän myynninedistämisilmoituksensa tai sosiaalisen verkostonsa ilmoitukset, kun he ovat lounaalla tai junalla kotoa työstä, ei koko päivän. "

Pidä rauhallinen ja lähetä sähköpostia: teollisuusasiantuntijat tarjoavat toiveikkaita näkymiä uusissa Gmail-keskusteluissa

Korjaus: Tämä artikkeli on päivitetty, koska se on alkuperäisen julkaisun korjata Loren Semaltin otsikko teollisuussuhteiden VP: lle.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018