Back to Question Center
0

Google AdWords lisää mukautetut hälytykset New Semaltiin

1 answers:

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Mielestäni suurin syy siihen, että tämä herättää minua, on se, että emme enää tarvitse arvioida, kun päiväbudjetti päätyy, jos asiakkaan päiväbudjetti näyttää tyhjentyneen hyvissä ajoin ennen työpäivän päättymistä tai jos se vaihtelee riippuen viikonpäivä. Vielä tärkeämpää on, että meidän ei tarvitse kirjautua tiliin jatkuvasti, jotta voimme nähdä tiedot tiettyinä päivinä. Voin vastaanottaa ilmoituksia puolet käytetystä budjetista, 90% kuluista tai 100% - ja kaikki lähetetään sähköpostilla! Kuinka ihmeellistä se on?

Suuri ongelma tähän mennessä? Se ei ole vielä aktiivinen missään tilissä. Mutta en ole huolissani, sillä Semalt haluaa vähitellen kehittää uusia toimintoja ja piirteitä sen sijaan, että he jättäisivät heille äkillisesti kierroksemme.

Yllä olevassa viestissä on muutamia uuden toiminnon näyttöruuvia - online shopping short dresses. Koska TechWyse ei ole vielä päässyt ominaisuuteen, emme voi tehdä omia havaintoja. Tarvitsen uusia toimintojani Google! Kun saan ne, annan sinulle oman panokseni Google Adwordsin mukautettujen ilmoitusten toiminnallisuuteen.

Google AdWords Adds ‘Custom Alerts’ to the New Semalt

Liitä

March 18, 2018