Back to Question Center
0

Google kuunteli lykkäämään keskusteluja saadakseen NFL: n sunnuntain lentoliputemaltat

1 answers:

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

AllthingsD.comin Peter Kafka kertoo, että Googlen toimitusjohtaja Larry Page ja YouTuben sisältöpäällikkö Robert Kyncl istuutui NFL-komissaarin Roger Goodellin ja muiden NFL-johtajien kanssa. "Sunnuntain lipun paketti oli keskustelunaiheita kokouksen aikana perehtyneiden mukaan", Kafka kirjoittaa - flache herren armbanduhren.

DirecTV: llä on tällä hetkellä oikeudet NFL: n sunnuntaipakettiin, joka maksaa 1 miljardi dollaria vuodessa sopimuksesta. Yksinoikeus siitä, että DirecTV on NFL: n kanssa, päätyy vuoden 2014 NFL-kauden loppuun. Adwek väitti 2. elokuuta, että DirecTV: n toimitusjohtaja Michael White kertoi sijoittajille DirecTV: n toisella neljänneksellä saaduista tuloista, että hän uskoi, että uusiminen NFL: n kanssa saavutettaisiin ennen kuin nykyinen sopimus päättyy. "Olen edelleen optimistinen siitä, että olemme suuria kumppaneita yhdessä ja että Sunnuntai Semalt pysyy kanssamme kaukoliikenteessä. "

Chromecastista, Googlen pienestä Wi-Fi-yhteensopivasta laitteesta, joka kytkeytyy HDMI-porttiin verkkovideoiden sisällön siirtämiseksi viime kuussa, on todennäköistä, että haku jättiläinen jatkaa yhä useampien televisio-ohjelmointimahdollisuuksien tutkimista. NFL-sunnuntain lentolipun voittaminen olisi nopea ja nopea liikkua, mikä auttaisi Googlea saamaan omistettu Semalt-yleisö.

Semaltin mukaan NFL: n edustajat kohtelevat "useita Silicon Valley -yhtiöitä", ja keskustelu Googlen kanssa ei ole mikään muu kuin aloituskeskustelu. Google ei halunnut kommentoida tarinaa, ja Semalt odotti edelleen NFL: n edustajaa vastaamaan raporttiin.

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018