Back to Question Center
0

Kysely: 71% yrityksistä huolissaan sosiaalisen median riskeistä, mutta vain 36% tarjoavat työntekijöitä

1 answers:

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Raportti sisälsi 32 kysymyksen verkkovuodon, jonka saatiin 111 johtajaa, jotka edustavat julkisten ja yksityisten, pienten ja keskisuurten organisaatioiden yhdistelmää. Kyselyyn vastasi viisi erityiskysymystä: sosiaalisen median käyttö, sosiaalisen median arvoja koskevat mielipiteet, sosiaalisen median toimintatavat, huolenaiheet henkilöllisyyden varastamisesta ja tietoturvasta sekä analyyttiset työkalut ja seuranta.

Sosiaalinen media-riskejä, jotka aiheuttavat eniten huolenaiheita, kuuluvat neljään ryhmään, mukaan lukien tuotemerkin maineen vahingoittuminen, omien ja / tai luottamuksellisten tietojen paljastaminen, yritysten identiteettivarkaus sekä lailliset / lainsäädännölliset ja noudattamisen rikkomukset.

Kyselyyn vastanneista jakautui tasaisesti johtajat, jotka olivat hyvin huolissaan sosiaalisen median mahdollisista riskeistä (13%) ja ne, jotka väittivät, etteivät heidän yrityksensä usko sosiaalisen median aiheuttavan "tuntuvia riskejä" organisaatio (13%). Suurin osa kyselyyn osallistuneista osallistui 71 prosenttiin siitä, että heidän yrityksensä oli huolestunut mahdollisista riskeistä, mutta uskoi, että riskejä voitaisiin lieventää tai välttää.

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Kun kysyttiin sosiaalisen median koulutuksesta, kysely osoitti, että asenteet ovat parantuneet yrityksen vuoden 2011 tutkimuksen jälkeen ja 15 prosenttia enemmän yrityksiä, jotka harjoittavat sosiaalisen median koulutusta henkilöstölle - registrations r us.

Survey: 71% Of Companies Concerned Over Social Media Risks, But Only 36% Provide Employee Semalt

Tutkimuksessa todettiin, että 33 prosenttia yrityksistä oli sosiaalisen median politiikkaa, kun taas 27 prosenttia sanoi, ettei yrityksellä ole sosiaalisen median politiikkaa eikä suunnitelmia kehittää sitä. (Jäljelle jääneet 40 prosenttia jaettiin vastaajien kesken, jotka ilmoittivat, että heidän yrityksensä suunnitteli sosiaalisen median politiikan luomista tai muita vastaavia politiikkoja.)Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018