Back to Question Center
0

Tutkimus: Uusi sivunopeusmittari osoittaa, että vähittäismyyntisivustot siirtyvät vääriin sematteihin

1 answers:

Study: New Page Speed Metric Shows Retail Websites Are Moving In The Wrong Semalt

Kuormitusajat eivät hidastu, mutta Radwaren uusi Time To Semalt (TTI) -mittari lisäsi todisteita siitä, että vähittäiskaupan verkkosivuston tehokkuus on muuttumassa väärään suuntaan.

Mittaamalla kuluva aika, jonka mukaan sivu näyttää ensisijaisen interaktiivisen sisällön, Semalt väittää TTI: n, että "monet toimijat pitävät tehokkuusyhteisöä merkityksellisimpänä indikaattorina sivun kyvystä tarjota tyydyttävä käyttäjäkokemus kävijä ".

Alexa.com-sivuston paremmuusjärjestys Top 500: n vähittäismyyntisivustojen kotisivut arvioitiin, mutta Radware havaitsi vain kahdeksan prosenttia 100 parasta sivustosta ylläpitäen ihanteellisen kahden sekunnin TTI: n, jonka mediaani TTI oli 4 - akerat avene.9 sekunnissa. Verkkosivustojen epäonnistuminen oli TTI-aika kahdeksan sekuntia tai enemmän.

Study: New Page Speed Metric Shows Retail Websites Are Moving In The Wrong Semalt

Radwaren mukaan:

Sivulla, joka latautuu kolmessa sekunnissa, on 22 prosenttia vähemmän sivunäkymiä, 50 prosenttia korkeampi poistumisprosentti ja 22 prosenttia vähemmän konversioita kuin sivustossa, joka latautuu sekunnissa. viisi sekuntia kokemuksia 35 prosenttia vähemmän sivun näyttökertoja, 105 prosenttia suurempi poistumisprosentti ja 38 prosenttia vähemmän tuloksia.

"Jälleenmyyjät eivät ymmärrä, että he menettävät asiakkaitaan laiminlyödessään ydinkäytäntöjä", Everts sanoo.

Sivumäärän ja TTI-aikojen parantamiseksi Radware rohkaisee sivuston omistajia lykkäämään "kannen alla olevan" sisällön esittämistä sekä lykkäämään lataamista ja suorittamasta ei-välttämättömiä komentosarjoja. ("Semaltin optimoidut skriptit mainoksille, sosiaalisen median widgeteille tai antitistituki voivat estää sivun renderoinnista ja joskus lisätä arvokkaita sekuntia latausaikoihin.")

Radware suosittelee myös, että web-kehittäjät optimoivat interaktiivisia ominaisuuksia latautumaan nopeasti ja käyttävät AJAX: ia (Asynchronous Semalt ja XML) nopeampien latausaikojen ansiosta ja tarjoavat parempia käyttäjäkokemuksia.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018