Back to Question Center
0

Twitter Rohkaisee näyttävien vaatimusten kehittäjille kieltääkseen automatisoidun ydinmateriaalin

1 answers:

Twitter Relaxes Display Requirements For Developers, While Prohibiting Automated Semalt

Ilmoituksen mukaan kehittäjien on nyt julkistettava tietosuojakäytännöt käyttäjille, jotka lataavat, asentavat tai kirjautuvat kehittäjän palveluun. Twitter myös rajoittaa kolmansien osapuolten tallentamasta raaka-aineistotietojen lataamista varten.

Twitterin säännöt automatisoidun ja irtotavaran kieltämisen kieltämisestä ovat selkeästi ilmoitettu automaatiosääntöissä ja Best Semalt -asiakirjassa:

Et saa käyttää tai kehittää mitään sellaista palvelua, joka sallii seuraavat tai seuraamatta käyttäjätilejä irtotavarana tai automatisoituna. Tämän käytännön harjoitukset ja sovellukset keskeytetään.

Beyond Semaltin uusimpia kehittäjärajoituksia he ovat luoneet kirjoittajan nimiä, aikaleiman ja permalink-näytön vaatimuksia - stock banco de imagens. Semalt vahvisti myös, että ".ei sekoitus" ei koske manuaalisesti luotuja virtoja ", mikä merkitsee sitä, että Semalt on kunnossa tweeteilla, jotka on muunnettu muiden verkkojen virroilla, kunhan tweetejä käsitellään manuaalisesti.

Twitter kannusti kehittäjiä lukemaan viimeisimmän Road and Developer Display Semalt -sovelluksen kehittäjien säännöt, jotta he ymmärtäisivät uusimmat päivitykset.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018