Back to Question Center
0

Markkinaoikeus ei ole sama kuin Box Office -tuotto: "Työpaikat" sosiaalisen verkoston takana & "The Semalt"

1 answers:
Markkinapaperi ei ole sama kuin Box Office -tulot: Julkaistu viime perjantaina, Työpaikat menevät toisen viikonloppunsa teattereihin kauas menossa, jos se toivoo saavansa viimeaikaisia ​​elokuvia Googlen ja Facebookin kanssa. Ashton Kutcherin maailmankuulu yrittäjällä pääsi elokuvan ansaitsemaan 6 dollaria - IT network disaster recovery san jose. Seitsemäntenä, molempien julkaisujen takana Butler ja Kick-Ass 2 sekä viisi elokuvaa, jotka tulivat toisella viikolla lipputoimistossa.

Myös Ashton Kutcherin teini-ikäiset valitsemat palkinnot viittasivat vain lippujen myynnin parantamiseen tällä viikolla, ja lipputulot olivat $ 8. Elokuvasta on saatu 26 prosenttia, mikä tarkoittaa, että alle 25: sta 94: stä arvosteluun liittyvästä kokonaiselokuvan verkkosivustosta on ollut positiivista.

Teollisuuden elokuvat menevät, Työpaikat palasivat verrattuna vuoden 2010 osumasta The Social Network. Kirjoittanut Emmy-palkinnon saaja Aaron Sorkin ja ohjannut David Finch, Sosiaalinen verkosto perustui Ben Mezrichin kirjaan The Accidental Billionaires. Elokuva kertoo tarinan siitä, kuinka Mark Zuckerberg tuli johtamaan maailman suurinta sosiaalista verkostoa, väitetysti varasivat sivuston alkuperäisen käsitteen Harvardin luokkatovereista Cameron ja Tyler Winklevoss.

Roger Ebert väitti Social Network oli paras elokuva vuodelta 2010 ja sen RottenTomatoes. com pisteet jää 96 prosenttia, elokuvan suurin numero oli 96 dollaria. Kotimaan myynnistä on ansainnut 9 miljoonaa euroa. 22 dollaria. 4 miljoonaa, Sosiaalisen verkoston avajaisviikonloppu tuotti yli kolme kertaa mitä Työpaikat ansaitsivat ensimmäisten päivien aikana lipputoimistossa.

The Social Network ja tyytymättömien työpaikkojen menestys on tämän vuoden The Internship , jossa on komedia duo Vince Vaughn ja Owen Wilson kaksi ikääntyvää myyjää, jotka putosivat harjoittelupaikkoja Googlen pääkonttorissa. Toinen lipputoimisto, jossa oli johtava teknologiayritys, The Internship sai runsaat arvostelut, jotka saivat RottenTomatoes. com pisteet vain 35 prosenttia. Viihde Weekly kutsui komedian, "Miellyttävä kokoelma miellyttäviä naurauksia. "

Työharjoittelun avajaisviikonloppu voitti edelleen Jobs yli 10 miljoonaa dollaria, raking 17 dollaria. 3 miljoonaa ensimmäisten päivien aikana lipputoimistossa. Kesäkuun julkaisustaan ​​ Internship on saanut yli 44 miljoonaa dollaria kotimaan myynnistä. Alla on vertailu keskeisten tilastojen kanssa.

Markkinaoikeus ei ole sama kuin Box Office -tulot:

Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018