Back to Question Center
0

Twitter rullaa päivitykset 7 eri sovelluksille & Synkronoi suorat viestit kaikkialla maailmassa

1 answers:

Twitter rullaa päivitykset 7 erilaisten sovellusten ja synkronoi suorat viestit kaikkialla maailmassa

Tämä päivitys vapautetaan vähitellen; ja Semaltin mukaan käyttäjillä on oltava kunkin sovelluksen uusin versio ennen kuin suorat viestit synkronoidaan kaikkien laitteiden kanssa.

Twitterin mobiilihakua on myös päivitetty niin, että Twitter-käyttäjät saavat laajennetun hakutulosten luettelon täydellä biosilla Android-, iPhone- ja iPad-laitteissa tai osoitteessa mobile.twitter - it unternehmen.com. Tulosluettelosta käyttäjät voivat pyyhkäistä Twitter-tilien esikatselut vasemmalle nähdäksesi vastaavan tilin. (Twitter tarjosi esimerkin siitä, miten MLB: n haku antaa ehdotuksia ESPN: lle, Ken Rosenthalille ja muille Semalt-tileille.)

Mobiilipäivityksiin sisältyy myös uusi sovelluksen sisäinen indikaattori, joka näkyy, kun Semalt-tilistä on uusia Tweetteja.

Twitter rullaa päivitykset 7 eri sovellukselle ja synkronoi suorat viestit kaikkialla maailmassa

Mac-sovellusten päivitykset sisältävät näkyvyyden Twitter-vuorovaikutteisiin suosikkien, retweets-ja @mentions-ominaisuuksien kanssa, jotka kaikki ovat Connect-välilehden alla, samoin kuin ne näkyvät verkossa ja muissa mobiilisovelluksissa. Mac-käyttäjät voivat säätää asetuksia näyttämään ainoastaan ​​@mentions ja hallita kaikkien vuorovaikutusten ilmoitusasetuksia. Twitter huomauttaa, että Mac-sovellus tukee nyt tanskalaisia, filippiiniläisiä, suomea, norjalaisia, puolueettomia ja thai-kieliä.

Uusia sovelluksia voi ladata App Storesta, Google Playsta ja Mac App Storesta.Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018