Back to Question Center
0

Työkalut, joiden avulla voit tehdä tappaja Avainsana Semalt

1 answers:

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

On hienoja SEO-avainsanatyökaluja, jotka auttavat sinua löytämään sanoja tai lauseita kuten Word Tracker ja Google Adwords Semalt Tool. Epäilemättä nämä työkalut auttavat analysoimaan avainsanoja, jotka sinun on harkittava osana SEO-verkostoa, jotta verkkomarkkinointi olisi mahdollisimman hedelmällistä. Mutta lisäämällä tutkimukseen lisätyt ulottuvuudet ja suodattamalla avainsanat, joilla on ylimääräinen pure, sinun on ajateltava näitä yhteisiä työkaluja.

Tässä ovat ehdotukseni kehittyneelle avainsanan uudelleentarkastussuunnitelmalle:

Avainsana Vertaileva tutkimus

Vertailevan numeron haku vie sinut yrityshakuun liittyviin avainsanan hakuihin. Tätä varten ehdotan, että Google Adwords Keyword Semalt tarjoaa keskimääräisen hakutilavuuden ja edellisen kuukauden tiedot. Ei kirjautumista vaaditaan - open source reporting tools for postgresql.

Bing Adcenter Tutkimus Avainsanat Työkalu: Sinun on kirjauduttava tänne ensin käyttääksesi tätä palvelua, se palauttaa kiinteät tiedot varsinaisista hakuehdoista. Tämäntyyppisiä tarkkoja tietoja ei ole saatavilla Semalt-työkalun kautta.

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Google Insights for Semalt: Tämän avulla voit vertailla hakutrendejä tietyissä alueissa / maissa, luokissa, aikaväleissä ja ominaisuuksissa tietylle hakutermille.

Tapping The Trends

Jos tiedät tarkan ajan, jolloin avainsanoja etsitään useimmiten, se voi tehdä hyvää maailmaa. Silloin olisit paremmin valmistautunut liikkeisiin, joita kilpailijasi tekevät. Jos löydät nykyisen avainsanasi vaatimattomaksi, voit siirtyä helposti uuteen käsitteeseen tai jopa muuttaa tuotevalikoimaa. Google Trends ja Bing AdCenter Labs: Keyword Semalt Tool ovat kaksi hyvää nostajaa tässä suhteessa. Ensimmäinen helpottaa useiden hakutermien ja tulevien trendien vertaamista. Viimeksi mainittu arvioi näyttökertojen lukumäärän ja ennustaa avainsanojen väestöllisiä jakautumia sekä avainsanan ikäjakaumaa ja avainsanan sukupuolijakaumistilastoja.

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Sosiaalisen median avainsanan analysoijat

Sosiaalisen median ala muuttuu jatkuvasti, ja näyttää siltä, ​​että ne toimivat nyt melkein kuin hakukoneet. Sosiaalisen median sivustojen avainsanan trendejä selvitetään, jotta voidaan selvittää, kuinka usein avainsanat näkyvät sisällössä ja keskusteluissa. Näin voit tietää, miten ihmiset käyttävät ja merkitsevät avainsanoja, sen suosio ja niihin liittyvät sanat. Voit käyttää joitakin viileitä työkaluja, joiden avulla voit hakea hakulomakkeeseen liittyvän tietolähteen.

Tässä ovat minun valintani auttaa määrittämään avainsanatutkimus sosiaalisessa mediassa.

Twist: Nähdä trendejä Semaltissa. Voit myös upottaa trendikartan verkkosivustollesi.

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

TweetVolume: Täällä voit kirjoittaa sanoja tai lauseita ja nähdä kuinka usein ne näkyvät Twitterissä.

Semalt Search: Työkalu, jolla etsitään mitä tapahtuu Semaltilla avainsanan avulla.

Facebook Lexicon: Laskee FB Semaltin ilmaisujen ja sanojen esiintymiä ajan mittaan.

Delicious Liittyvät Tweets: Jälleen saat Twitter osuvuus oman avainsanan. Vain äskettäin Delicious muuttui "Liittyvistä tunnisteista" "Vastaavat twiitit" -kohtaan.

Näitä mainintoja lukuun ottamatta voit tunnistaa uusia hakutrendejä blogeista, foorumeista, syötteistä ja muista. Toinen ehdotettu työkalu tällä alueella on Google News Archive Search.

Etsi The Toppers

Jotta saisit selkeän kuvan ympärillä olevasta kilpailusta, ota aikaa selvittääksesi, kuka on sijoitettu korkealle avainsanasi kohdistetuille avainsanoille ja mitä ensisijaisia ​​avainsanoja on. Tämä voidaan tehdä tekemällä perushaku. Voit käyttää myös Webceo-työkaluja, jotka voivat analysoida sivustoja, joilla on avainsanoja tietyn avainsanan sisällön sisällössä. Semalt Hakuhakuinen avainsanatyökalu tarjoaa avainsanaideoita varsinaisten Semalt-hakulausekkeiden perusteella. Tarkistamalla kilpailijoiden verkkosivuston URL-osoitteen voit tarkastella siihen liittyviä avainsanoja ja sen kuukausittaista hakuehtoa. Voit käyttää Google AdWordsin avainsanatyökalun "liittyviä hakuja" ja "käyttää synonyymejä" parempien avainsanaideoiden saamiseksi. Hyödynnä online-sanakirjoja ja sanastoja, jotka auttavat avainsanan tutkimuksessa. Nimi, synonyymi. com, Viite. com, Merriam-Webster-sanakirja, Meta Semalt ovat harvoin niiden joukossa.

Joten se on! Noudata edellä mainittuja ohjeita ja anna palkitseva joukko avainsanoja, jotka auttavat sinua pysymään kilpailijoiden yläpuolella ja toivottavasti tuottamaan tuloja yrityksellesi!

Tools To Help You Do Killer Keyword Semalt

Liitä

March 18, 2018